ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 12 Дек 2019 4:41
Добави отговор
Потребителско име:
Заглавие:
Писане на мнение:
Въведете съобщението си тук, то не може да съдържа повече от 60001 букви. 

Големина на шрифта:
Цвят на шрифта

За да качите картинка задължително вземете само кода от полето "Forum Thumbnail" и го копирайте в полето за писане.Настройки:
BBCode е Включен
[img] е Изключен
[flash] е Изключен
[url] е Включено
Усмивките са Изключени
Изключи BBCode
Недей автоматично да правиш URL адреси
Система за предотвратяване на спам
Целта на тази система е да спре автоматизираните роботи, които обикалят из форумите и пускат нежелани съобщения.
Отговорете правилно за да докажете, че сте човек: Въведете първите три букви от българската азбука:
   

Преглед на тема - Това ДА, това НЕ!
Автор Съобщение
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Не на магазин Мебег ( долния хранителен на "Янко Сакъзов" )! Пробутаха ми стока с изтекъл срок на годност Изображение
Мнение Публикувано на: 06 Май 2019 11:09
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Аз затова от доста време избягвам да ям по заведения, когато не ми се налага. За кръчми и механи изобщо не говоря. Там не ми понася нито музиката, нито лошата кухня в 99% от тях. Примо, като цяло ми харесваше, но то смени не знам колко собственици и е ту добре, ту зле. Последно ходих май преди 2-3 години и менюто им беше някакво копие на Хепи.
Мнение Публикувано на: 10 Юни 2018 20:17
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Не на Примо. Поръчах си някакъв буламач, съставен от варени зеленчуци и варено месо. Трябваше да са покрити и със "сладък" чили сос. Манджата трябваше да е близо 500 грама, ама ми се струва, че в грамажа влиза и тарата.
Така и не можах да разбера коя от съставките беше развалена, но това повлия на вкуса на целия буламач. Освен това от тоя сладък сос в края на манджата ми потече носа.
Мнение Публикувано на: 09 Юни 2018 21:12
  Заглавие:  ..: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Заведох един колега в Кобра, ама тез имат огромни капризи:
    чакаш, след като сложат новото стъкло, да ти разрешат да си тръгнеш;
    да не ходиш на автомивка 1 седмица;
    като си тръгнеш да паркираш и да не караш до другия ден;
    да караш внимателно по пътища с дупки...
Положителното, ако може така да се каже, е, че преместват незаконно винетната лепенка от старото на новото стъкло.
Лошото е, че не местят всички лепенки, които си имал от старото на новото стъкло.
Мнение Публикувано на: 28 Апр 2018 13:33
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Не на дюнерджийницата до бариерата на пазара. Ако искате ме цензурирайте, ама тая циганка, дето ми го приготви, кихна преди да започне да го завива с наклонена надолу към питката глава. Май имаше и ръка, ама нито се изми, преди да продължи да го завива, нито смени питката.
Мнение Публикувано на: 12 Мар 2018 19:54
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
bbb12 написа:
Виенска градина отдавна не струва. Храната е с лошо качество, а информацията в менюто е подвеждаща. При тях например, чери домат е напълно обикновен, ситно нарязан такъв, а сиренето е с палмова мазнина. Не ходя там от много време.


Подкрепям горното мнение,доста отдавна ме изгубиха като клиент. :G1.gif :G1.gif
Мнение Публикувано на: 15 Яну 2018 11:27
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Виенска градина отдавна не струва. Храната е с лошо качество, а информацията в менюто е подвеждаща. При тях например, чери домат е напълно обикновен, ситно нарязан такъв, а сиренето е с палмова мазнина. Не ходя там от много време.
Мнение Публикувано на: 14 Яну 2018 22:09
  Заглавие:  ..: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Не на "Виенска градина", защото:
1) като си там една пица струва едни пари, а същата пица в брошурката, в която се предлагат пици за вкъщи "с безплатна доставка", струва с около лев повече;
2) Изображение намерих косъм в едно от парчетата на пицата. Или да уволнят възрастната готвачка, или тя да вземе предпазни средства!
Мнение Публикувано на: 10 Яну 2018 23:44
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Да на Технополис!
Купих си мобилен телефон. Продавачите бяха много отзивчиви, обясниха ми предимства и недостатъци на всички телефони. Направиха ми и допълнителна отстъпка от 5%. Предложиха ми и безплатен транспорт. Аз им казах, че няма нужда. Сложих телефона в джоба си и се прибрах пеша. Даже и пари за такси не дадох.
Мнение Публикувано на: 06 Яну 2018 9:59
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
"...дамата взе печката от буса...качи си уреда до етажа..."

А къде беше кавалерът през това време?

П.П. И аз, като си купих машинка за подстригване сам се я занесох до вкъщи.
П.П.2 Е тя струваше само един кубик дърва.
Мнение Публикувано на: 05 Яну 2018 20:24
  Заглавие:  ..: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Не на Технополис!
Ходихме двама с дама да си вземем модерен уред, заместващ тежките дърва през зимата, и се спряхме на един. Щандистката ни го включи на едно бюро, за да докаже, че работи. Попитахме я за безплатния транспорт ( тук се започва 'не'-то за магазина ). Тя само намекна, че за толкова евтина стока ( колкото близо 4 кубика дърва ) нямало да има такъв. Отидохме на касата, попитахме за безплатният транспорт, който тръгвал по задание в 16 часа ( на касата бяхме около четвърт час по-рано ) и оттам пак взеха да ни взимат за балъци. Първо ни каза касиерката, че трябвало тая, дето изпробва стоката, да ни изготви документ. Ние обяснихме, че тя ни е казала да питаме на касата. После пък тез с транспорта вече били тръгнали... и нямало да се връщат. Препоръчаха ни да си вземем такси. Питах ги дали те ще ни платят таксито. Понеже хората на опашката зад нас също искаха да си плащат и да си ходят, а ние не искахме да си платим, преди да си уредим транспорта, дойде една лелка от 'информация'. Касиерката ѝ обясни ситуацията. Тя промърмори нещо от рода на 'сега се сетили да кажат', но понеже охранителчето минаваше наблизо, реших да си спестя високия тон, с който щях да ѝ обясня, че тая, дето проверява дали уреда работи ни е насочила към касата, т.е. че сме се сетили още като бяхме на другия край на магазина. Как да е, тез от информация ни свалиха данните* и казаха да бързаме да се приберем. "Тръгналият" ( част от оправданията на касиерката ) превоз ще ни донесе стоката.
*Така и не разбрах защо поискаха в магазина да знаят етаж, след като дамата взе печката от буса, който дойде на адреса, качи си уреда до етажа И ЧАК ТАМ служителят на въпросната фирма, който вървеше след дамата, даде да се разпише, че е получила стоката.
Мнение Публикувано на: 04 Яну 2018 20:01
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Ако съдим по фамилията на едната, явно е намерила любовта на живота си в лицето на турски баламурник, който изпълнява всичките и прищевки в замяна на секс. Качество недей да търсиш при такива. :O01.gif
Мнение Публикувано на: 30 Дек 2017 22:35
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Не на ей туй студио -> http://shum.bg/indеx.php?item=163921
Не знам какво са правили тез с тоя опит толкова години, ама не ги бива в смяната на цветове. Една приятелка прекара над 12 часа там с надеждата за коренна промяна на цвета. Имаше избор между два варианта за цена като избра по-евтиният. Накрая таз си сметнала консумативите и ѝ обявила цената на по-скъпата процедура. Резултата с цвета беше депресия на приятелката.
Мнение Публикувано на: 27 Дек 2017 18:53
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
Не на магазина в лявата част на Била - JYSK!
Купуваш си нещо, ама само ти си мислиш, че като си дал парите на касата, ще излезеш от магазина със стоката...Истината е друга. Плащаш на касата, излизаш от магазина и обикаляш до задната част на магазина; качваш се по тесни стълбички и ти дават стоката от склада. После пак по обратния път, докато стигнеш цивилизацията.
Иначе магазина е приятен - вървиш по килими и е топличко.
Мнение Публикувано на: 24 Окт 2017 22:00
  Заглавие:  Re: Това ДА, това НЕ!  Отговори с цитат
румид написа:
Не е писано от м февруари,но това не ми пречи да се оплача от мое няколкократно наблюдение - в старото ЦБА в кв Б Българанов правят някакви некоректни номера с маслините- няколко пъти купувам вместо маслинин Услу в зехтин/които са дребнички и вкусни/ , някакви ефтини и много едри, които съм виждала на цена 4,80/или нещо такова/ , а сега ги продават вместо хубавите "Услу"...за мен това е лъжа и измама/макар и с маслини /


Търговците са най големите шмендражии, родени измамници. Когато хванем номерата им много се ядосваме, но за щастие това рядко ни се случва, защото те са родени артисти и веднага разбират предпочитанията ни, и ни баламосват с голяма лекота и замах. У нас защита на потребителя не съществува, и действа правилото ''кьорав карти не играе''. Ако вярвате, че ще намерите почтен търговец, е несериозна работа. :D
Мнение Публикувано на: 07 Сеп 2017 3:54

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 12 Дек 2019 4:41


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.