ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 22 Яну 2021 0:06
Добави отговор
Потребителско име:
Заглавие:
Писане на мнение:
Въведете съобщението си тук, то не може да съдържа повече от 60001 букви. 

Големина на шрифта:
Цвят на шрифта

За да качите картинка задължително вземете само кода от полето "Forum Thumbnail" и го копирайте в полето за писане.Настройки:
BBCode е Включен
[img] е Изключен
[flash] е Изключен
[url] е Включено
Усмивките са Изключени
Изключи BBCode
Недей автоматично да правиш URL адреси
Система за предотвратяване на спам
Целта на тази система е да спре автоматизираните роботи, които обикалят из форумите и пускат нежелани съобщения.
Отговорете правилно за да докажете, че сте човек: Кое е обратното на горещо?
   

Преглед на тема - Какво знаете за Боян Стратиев?
Автор Съобщение
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Как да го открия този Боян Стратиев? Искам да се запиша на курс при него.
Мнение Публикувано на: 07 Ное 2020 14:28
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Тука гледам една малка статия с доста коментари от запознати: https://shmoko.bg/2248/
Мнение Публикувано на: 30 Апр 2020 10:07
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Не .. мисля че е загубена кауза да се извади някой от тези курсове невредим :(
Мнение Публикувано на: 26 Апр 2020 22:53
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Какво става с тоя гуру и последователите му? Някакви законови мерки взети ли са, дори само данъчни?... Сериозно питам и това - нечия партньорка кривнала ли е към нещо с него, както предположиха някои по-рано? Какво знаете за тази Силвия и кои други са му приближените сега? Снимки нещо...? Че да се пазим ако ги засечем някъде.
Но най-сериозното - някой успял ли е да измъкне свой близък от влиянието му, дори години след приключване на „курСа” и как? Точно и подробно ме интересува, с всичките гадости, които е понесъл докато се е опитвал да стигне до него изобщо, до душата му, имам предвид, и да я пооткрехне. Питам защото това депресии, изолация на близки от обикновена ежедневна интимност, не сексуална, липса на радост от каквото и да е, следване на нови и нови „готови рецепти”, теории и съвети, озлобление към елементарна човешка комуникяция и какво ли не, стават все по-масови и нелечими с годините при много хора, но задължително - при преминалите от там...
Мнение Публикувано на: 04 Фев 2020 23:27
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
mitev_valentin написа:
Моя близка от зимата ходи на някакви сеанси при него и направо откачи. Не разговаря, започна да пуши и да пие вечер уиски. Държи се някак студено говори за някакви граници. Теглила кредит от 1000 лв. за да му плати. Моля ако някой знае нещо за този човек да пише тук. Разбрах, че е някакъв мошеник викали му Гурото Боян Стратиев се казвал.

Известен мошеник лоботомира бедните духом. Аз лично пуснах жалба в икомомическа полиция срещу него. Във Варна не направиха нищо Сега ге виждам срещу мен две госпожи го слушат с отворена уста. Особенвредно същество.. трябва да си минал от там за да го разбереш. на 48 години с три момчета .. кат него алчни и завистливи. Мръсна шуменска шайка. Трябва да се преследва по закона за измамниците. Боян Страхилов Стратиев nick-a му internet е newboy3000
Мнение Публикувано на: 26 Юли 2018 17:23
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
..

С какво си има работа всеки:

Глупакът е най-опасният човешки тип

Италианският историк-икономист Карло Мария Чипола е автор на сборник с есета „Allegro ma non troppo“ („Щастлив, но не твърде много“. В музиката – „Бързо, но не твърде бързо“). Първото есе от сборника носи заглавие „Принципи на човешката глупост“ и в него се описват закономерностите в проявите на глупостта. Авторът смята, че глупавите хора са много по-могъща от всяка една мафиотска организация или икономическа структура. Глупавите хора не признават правила и нямат лидери, но въпреки това съумяват да работят в невероятна координация помежду си, дори да не се познават или да работят на едно място.

Ето и самите принципи на глупостта в синтезиран вид:

1. Винаги и неизбежно всеки от нас подценява броя глупаци, които се намират в обръщение. Глупаците винаги изникват внезапно отнякъде и успяват да разрушат дълго граденото.

2. Вероятността някой да се окаже глупав, не зависи от която и да било друга характеристика на личността на този някой. Хората не са равни по интелект – едни са глупави, други – умни и това се определя не от културни фактори, а от природата. Образованието няма отношение към количеството на глупаците в едно общество.

3. Човек е глупав, ако причинява вреда другиму, като от това не извлича полза за себе си, или дори сам си причинява вреда.

4. Неглупавите хора винаги подценяват вредоносния потенциал на глупавите и постоянно забравят, че по което и да било време, на което и да било място и при каквито и да било обстоятелства, общуването или обвързването с глупаци задължително се оказва скъпоструваща грешка. Има много глупаци, които са енергични, ведри, инициативни, обществено активни. Като следствие на тези си качества, неминуемо попадат във висши институции, получават управленски и социални пълномощия, с което мащабите на вредата, която нанасят, са огромни.

5. Глупакът е най-опасният тип човек, който съществува. Той е по-опасен от бандита. Целта на един обикновен бандит е проста – изземване на имуществото на някого. Идеалните бандити обичат стабилността, те са последователни и предвидими, което дава възможност за противодействие. Когато на сцената излизат глупаците, системата се дисхармонизира. Личните и обществени блага може и да не се усвоят за лично ползване, а направо да се унищожат. Това води до обедняване на обществата, да обществени конфликти, недоволства и прочие. Историята показва, че прогресът и регресът на общества и държави са пряко свързани с ума на заемащите ръководни функции. Народите просперират, когато са управлявани от умни хора, и затъват, когато са управлявани от глупаци.

Между редовете.сом

http://mejdu-redovete.com/%D1%87%D0%B8% ... %88%D0%BA/

И още по темата: Ако си малко по-умен, ще разбереш колко си глупав.

https://nauka.offnews.bg/news/Skeptik_3 ... -r_42.html
Мнение Публикувано на: 21 Май 2018 11:05
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Идиоти! Въшката като се насмуче и излиза на челото! Как може хора ,които са имали акъл за едно да направят пари ,да са толкова прости за друго да ги дават после на някакъв самозванец и манипулатор . Вместо да вдигнете заплатите на работниците си вие ги давате с лека ръка на един престъпник !
Мнение Публикувано на: 04 Апр 2018 12:31
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
20 страници за този господин, а все още не знам какъв и за какво се бори :D
Мнение Публикувано на: 17 Окт 2017 23:15
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Аз на Loveca_ никога нямаше да му взема пари, понеже не мога да му помогна. Това имах предвид. Аз съм пуснал сигнал срещу боянчо в прокуратурата. Имат вече хора под прикритие при него. Спокойно. На лъжата краката са къси. :O01.gif
Мнение Публикувано на: 16 Окт 2017 20:15
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Нека взема парите на ловците,Боянския, простите хора заслужват да бъдат лъгани. Но това че лъже отчаяни, тежко болни хора, на които им остават месеци живот е много грозно. Дано бъде бит и ебан за тази мерзост! Преди време бях попаднал на една негова сбирка заведен там от една форумка, наслушах се на простотии, тъпакът обяви, че говори езиците на всички животни и растения. :N2.gif
Мнение Публикувано на: 16 Окт 2017 17:50
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Всъщност боян стратиев е мой ученик, но се отцепи и си помисли, че може да си живурка на гърба на хората. Шарлатанин е, не му вярвайте. Абсолютна контра е на моето учение. При мен няма измами. Празни надежди не обещавам. Примерно - Loveca_ идва на курса ми, не е доволен от резултата - всичко му се връща до стотинка. Аз нямам недоволен клиент. Пари вземам при свършена работа. Първата лекция винаги е безплатна, ако мислиш, че има логика да продължиш, вземам някакво капаро. Болести не лекувам, не съм лекар. Всичко опира до позитивното мислене, но трябва и здраво да си стъпил на земята. Не съм магьосник. Шапки, содени питки, уиски Savoy и кока-кола с аспартам няма при мен. На кафе и боб също не гледам. Не съм Ванга. Бояне, спри да лъжеш хората. Доброто няма как да не победи! Умната!
Мнение Публикувано на: 16 Окт 2017 5:55
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Боян казваше "не вярвайте, а проверете". Вашите хора явно са повярвали, без да проверят. Стимулирайте ги да проверят!
Мнение Публикувано на: 17 Сеп 2017 9:43
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Hi, имате ли идея как може да се помогне на хора, които са карали курса. Всеки път като изтърсят някаква глупост за алкохола, здравословното хранене и т.н. започвам да ги оборвам с факти и те или сменят темата или излизат да пушат. Има ли друг начин? Ако им се каже директно, ще се влошат ли нещатата? ....
Мнение Публикувано на: 11 Сеп 2017 16:22
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Статистиката сочи, че всички хора които са яли кисели краставички през 1920 година са умрели. Следователно киселите краставички са смъртоносни!
Мнение Публикувано на: 05 Сеп 2017 20:49
  Заглавие:  Re: Какво знаете за Боян Стратиев?  Отговори с цитат
Как ще са умрели, бре? Боян е безсмъртен.
Мнение Публикувано на: 25 Апр 2017 13:15

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 22 Яну 2021 0:06


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.