ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Юли 2024 16:40
Добави отговор
Потребителско име:
Заглавие:
Писане на мнение:
Въведете съобщението си тук, то не може да съдържа повече от 60001 букви. 

Големина на шрифта:
Цвят на шрифта

За да качите картинка задължително вземете само кода от полето "Forum Thumbnail" и го копирайте в полето за писане.Настройки:
BBCode е Включен
[img] е Изключен
[flash] е Изключен
[url] е Включено
Усмивките са Изключени
Изключи BBCode
Недей автоматично да правиш URL адреси
Система за предотвратяване на спам
Целта на тази система е да спре автоматизираните роботи, които обикалят из форумите и пускат нежелани съобщения.
Отговорете правилно за да докажете, че сте човек: Искате да пишете във форума на кой град?
   

Преглед на тема - Правили ли са ви магия?
Автор Съобщение
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Купувай евтино и продавай скъпо лесна печалба. Веднъж спечелил моментално адреналина ти се повишава едно неописуемо приятно чувство. След всеки успех удоволствието е все по голямо и човек изпада в зависимост. Организма се нуждае от поредната завишена порция адреналин, а тя идва след по голям риск и напрежение. Отказването е много по трудно отколкото да оставиш цигарите. Дори и да са скъпи и те тровят продължаваш.
Нека анализираме откъде идва печалбата? Това не са гъби вечер да ги полееш и сутринта да ги събереш. Печалбата на един е загубата на друг.


Абе не вярвах много и на магии и уроки, но......
Винаги когато внука караше колата след това не искаше стартера да завърти. Макар, че и бях сменил акумулатора от скъпите със стартова мощ от 1500А. Бутваме я запалва след което си палеше нормално. След многократни повторения дори и да не вярвах, му забраних да я ползва. Пък и той си купи кола. И всичко си работеше нормално. Но след време я закарах на технически преглед. Вкарах я в халето загасих мотора и дадох ключовете на проверяващите. Те я стартираха пробваха я на валяците, гасяха я и отново стартираха многократно, проверяваха емисиите, номерата и какво ли не. А забравих да улична, че на багажника и имаше надуваема лодка защото веднага след прегледа исках да отида на риболов.
- Готов си.
Дадоха ми ключовете и .... колата отново не стартира? Брей тези много оглеждаха лодката и също са урочасали или направили магия ?!.
- Какво стана учудиха се те?
-Абе когато друг човек я кара я урочасва и не иска да стартира, пали с бутане и всичко се оправя. И те ме бутнаха защото се почувстваха гузни, и директно на язовира, Оставих я на чакмак байр за да мога да я запаля по инерция. След риболова обаче реших да я пробвам и си запали нормално от четвърт. Няколко дни това не ми излиза от ума, възможно ли е. И не щеш ли една сутрин отново не върти стартера, бутнах ме я и веднага я закарах на ел. техник. При него я стартирах три пъти без проблем и му я оставих да развали магията. След няколко часа ми се обади че е готова сменил втулките четко държача и четките и развалил магията. И сега слава богу си пали още по добре. :D
Мнение Публикувано на: 14 Апр 2024 4:25
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Изображение

15 000% увеличение на кученцето, откакто бродих в джунглата на Сиера Невада да открия шамана на племето Кагаба да му направи магия. Това значи, че ако бяхте сложили поне 100 евро на кученцето Bonk, сега щяхте да имате 15 000, евро! Вода газите - жадни ходите! Благодаря на шамана на племето Кагаба, най-големият е. Благодаря също на евреите, на фамилията Ротшилд, на рептилите, на личната екстрасенска на Ружа Игнатова. Благодаря и на моите приятели от КГБ и Мосад, но най-много благодаря на El Freegano и Ивелин Михайлов, че ми помогнаха да превъртя играта. Блажени са вярващите! Run, Bonk, run! :A1.gif
Мнение Публикувано на: 04 Мар 2024 20:58
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
https://cryptodnes.bg/bonk-izstrelya-30 ... ptovaluti/

Блажени са вярващите! Вие видяхте, че гръмна кученцето и вече вярвате, но трябваше преди една година да повярвате! :O01.gif

"Понеже Ме видя, ти повярва. Блажени, които не са видели и са повярвали." - Йоан 20:29
Мнение Публикувано на: 18 Фев 2024 20:22
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
https://kriptonovini.com/news/%D0%B0%D0 ... ya-si-hod/ :A1.gif
Мнение Публикувано на: 06 Фев 2024 20:50
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Голям дикиш хвана тази магия! Балъците да се въртят като хамстери или да ходят при Боян Стратиев, вместо да отидат при някой шаман, да им направи една магия и да превъртят играта! Блажени са вярващите! Благодаря на шамана на племето Кагаба. Номер 1 е. Благодаря на евреите, на фамилията Ротшилд, на личната екстрасенска на Ружа Игнатова, на рептилите. Благодаря също и на моите приятели от КГБ И Мосад за големия скок.

Изображение
Мнение Публикувано на: 09 Дек 2023 11:48
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Нов ATH (all-time high) за кученцето! Run, Bonk, run! Шаманът на племето Кагаба е пътят, истината и животът!


Изображение

-- Чет Дек 07, 2023 13:22 --

Изображение
Мнение Публикувано на: 04 Дек 2023 1:33
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Никога през живота си не съм вземал по-правилно решение от това, да се доверя на магиите на шамана на племето Кагаба. По време на празненствата за скока на кученцето Bonk, след солидно количество изпито уиски, шаманът ми сподели, че може да направи още по-голяма магия, като замени листата от кока с изсушени такива на карибско слънце. Стиснахме си ръцете за $1000 и десет кашона с уиски. Отиде кученцето на 2500% за седмица и продължава да се качва. Благодаря на шамана на племето Кагаба. Благодаря също на евреите, на рептилите, на фамилията Ротшилд, на личната екстрасенска на Ружа Игнатова, благодаря и на моите приятели от КГБ и Мосад за невероятния скок. Нямам вече работа в джунглата на Сиера Невада. Заминавам за Картахена, където ме чакат карибското слънце, "чичо Коко" и мис Ultra VIP Ultimate World от Венецуела. Балъците да газят кишата, да стоят без ток и вода и да чакат някой да ги оправи. Блажени са вярващите! Магиите на шамана на племето Кагаба те пращат в друга вселена! Mission complete!

Изображение

https://www.google.com/amp/s/cryptopota ... ils/%3famp
Мнение Публикувано на: 21 Ное 2023 13:31
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Искам отново да изкажа големите си благодарности на шамана на племето Кагаба. Посъветва ме да инвестирам всичко в кученцето Bonk и да направел нова магия със стрити черупки от умрели морски охлюви и листа от кока. Гръмна близо 500% токенчето за няма и месец. Благодаря също на евреите, рептилите, фамилията Ротшилд и личната екстрасенска на Ружа Игнатова за големия скок. Струваше си да пътувам седмица до джунглата на Сиера Невада с пълни кашони с уиски за шамана. Балъците да вярват на инфлацията, кризата, ковида и другите глупости по телевизията и интернет. Блажени са вярващите! При шамана на племето Кагаба е друг свят!

Изображение
Мнение Публикувано на: 08 Ное 2023 19:06
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Дружах с доста хора правещи магии и клетви представящи се за приятели , дали са ми правили и на мен може би, но за съжаление всички са на оня свят. Докато аз преживях без такива глупости. Само бог може да определя съдбите на хората не и такива самозванци. Не обръщайте внимание на такива перковци и ще сте по добре.
Мнение Публикувано на: 21 Юни 2023 12:10
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
На великден стават чудеса! Струваше си да газя реките и да катеря баирите на Сиера Невада, да ме ядат комари мутанти и да сънувам кошмари, че ме нападат синовете на "Великата мечка"! Шаманът оправи магията, вече отиде точно където трябва. Гръмна с над 70% токенчето за седмица и продължава да се качва! Поръчах му 10 кашона с уиски, вече да пие колкото иска. Благодаря също на евреите, рептилите и фамилията Ротшилд за големия скок. Благодаря също на моята екстрасенска, която беше лична гадателка на Ружа Игнатова. Балъците да вярват на Мъск и да чакат да гръмне неговото кученце! Блажени са вярващите! :O01.gif

Изображение

-- Нед Апр 16, 2023 23:00 --

Докато напиша поста, още 5 пункта нагоре. Да иляди шаманът на племето Кагаба! Големи магии прави! :O01.gif

Изображение
Мнение Публикувано на: 16 Апр 2023 21:20
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Не давайте нищо предварително на магьосниците! Наядох се на хОй. Шаманът се напил с уискито и е объркал токените. Вместо на Bonk, магията отишла на друго кученце - Floki Inu. 600% за няма и месец е гръмнал токенът. Трябва пак да ходя в джунглата и да го търся, че да направи нова магия.
Мнение Публикувано на: 19 Фев 2023 21:22
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Благодаря много на шамана на племето Кагаба за магията, която ми направи. За един месец близо 50% увеличение на Shiba Inu. Дадох му още $100 + две бутилки уиски и направи магия и за новия кучешки токен - Bonk!
Мнение Публикувано на: 22 Яну 2023 15:38
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Здрасти. Имаш направена магия. Много душмани и завистници имаш. Пиши ми съобщение и ще те пратя при един ходжа. Най-добрият е. Поздрави.
Мнение Публикувано на: 20 Сеп 2022 20:23
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Здравейте! Бихте ли ми казали има ли за какво да се претесмявам при следната ситуация. При изваждането на вградена фурна, поради ремонт, отгоре е засипана със захар, вече карамелизирана. Нямам идея как се е случило това. Какво прави тази захар там? Страна работа.
Мнение Публикувано на: 16 Сеп 2022 19:51
  Заглавие:  Re: Правили ли са ви магия?  Отговори с цитат
Ключът към разгадката е тук, но не се е спрялО там...
Много интересно - случва се точно след една година...
Мнение Публикувано на: 24 Авг 2013 10:46

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Юли 2024 16:40


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.