ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Юни 2023 1:42
Добави отговор
Потребителско име:
Заглавие:
Писане на мнение:
Въведете съобщението си тук, то не може да съдържа повече от 60001 букви. 

Големина на шрифта:
Цвят на шрифта

За да качите картинка задължително вземете само кода от полето "Forum Thumbnail" и го копирайте в полето за писане.Настройки:
BBCode е Включен
[img] е Изключен
[flash] е Изключен
[url] е Включено
Усмивките са Изключени
Изключи BBCode
Недей автоматично да правиш URL адреси
Система за предотвратяване на спам
Целта на тази система е да спре автоматизираните роботи, които обикалят из форумите и пускат нежелани съобщения.
Отговорете правилно за да докажете, че сте човек: Кое е обратното на горещо?
   

Преглед на тема - Как ще се оправи България?
Автор Съобщение
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
abUser може би темите са по важни от колкото колегите с които се заяждаш? Очевидно всички имат слабости освен Вас. Ми дай накрая и едно твое виждане, като опонент по темите. Когато не си съгласен с нещо покажи правилният път за да излезем от лайношака в който сме до уши. Няма нищо лошо да подкрепяш американската идея, но какви са аргументите освен сляпото подражаване на една военна доктрина и пропаганда. Ако двама човека са опрели ножовете си в коремите си какъв може да е изхода? Ми нали и при най малкият конфликт цел номер едно са ракетните площадки на противника. Можем ли при това положение да се чувстваме сигурни при наличието на американските ракети у нас? Е каква ще е твоята полза от това, на какво разчиташ?
Или си убеден че няма да се стигне до това. Ами то кризата ще ни съсипе за сега се крепим единствено на 4 милиарда заеми които вземаме, на всеки две години чакайки кризата да свърши за да ги връщаме, но тя се задълбочава. Щом и американските банки започнаха да фалират и Германия взе 100 милорда заеми и няма признаци за оправяне накъде отиваме.
Мнение Публикувано на: 28 Мар 2023 12:46
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Дано да има повече балами, които да си продават времето за хартия и да търсят вината в някой друг. Благодаря на рептилите, евреите и фамилията Ротшилд, че така успешно са програмирали чиповете на тълпата. България или светът ако се оправят - аз, Loveca_ и varg ще умрем от глад!
Мнение Публикувано на: 27 Мар 2023 13:17
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Рибокът изкърти с геополитически анализ. :ROTFL
Мнение Публикувано на: 23 Мар 2023 9:33
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Мигрените заемат свободните работни места за които се борят нашите. Европа няма интереси от емигрантите защото не може да ги настрой против Русия, а точно това е главната им цел. Ние сме стратегическа територия на която Американците да разположат оръжията си против Русия, с което се превръщаме в цел номер едно и при най малкият конфликт. И ще бъдем унищожени първи.
Мнение Публикувано на: 21 Мар 2023 8:41
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Мисля, че трябва да се разреши транзитното прекарване на бежанци през територията на България към друга държава. Може да се легализира както проституцията, за да печели държавата. Като спрат бус с бежанци, полицаите могат да им дадат по един сандвич и вода, да ги пуснат да се изходят край пътя и пак да влизат в буса да се махат от страната, а не да ги прибира в лагери и да ги храни.
Друг вариант - да ги заселва в обезлюдени села. Тъкмо и училищата там ще заработят, и за младите учители ще има работа, защото някои мигранти знаят английски, а повечето млади учители също знаят.
Не мога да разбера икономически мигранти ли са или бягат от някаква война като богати украинци.
Мнение Публикувано на: 15 Мар 2023 10:42
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Супер е здравеопазването в България. Българските болни са най-здравите болни в света. Пак е добре, че има хора, които са се съгласили да се занимават с толкова много малоумници. Аз щях да дезертирам след час! Ядат боклуци, пият ракии, пушат цигари и бягат по доктори да се оправят! Аз правя като Кристиано Роналдо. Ако имам нужда от лекар, отивам при някого, който работи най-скъпо. Хубаво и евтино само в Кауфланд. Много ясно, че някой в държавна болница ще се учи на теб. Никой кадърен специалист няма да си губи времето за слава и някой глупак да го похвали в интернет. Системата така работи. На робите им се дава малко почивка, уж безплатно здравеопазване, право да си избират чобани и т.н., иначе ще скъсат синджира. Евала на пичовете! Супер са го измислили. На такива глави, такъв бръснач. Блажени са вярващите!
Мнение Публикувано на: 19 Фев 2023 22:02
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Когато хората спрат да вярват на най-големите манипулатори на общественото мнение-медиите.
Мнение Публикувано на: 13 Фев 2023 17:29
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Ще се подобри ли здравеопазването с медицинските хеликоптери?
Да си призная не знам. Преди известно време се нуждаех спешно от бърза помощ. Прикован за леглото не можех да помръдна тялото си защото при всяко най малко движение ми се завиваше сват и загубвах съзнание за момент. Когато се обадих за помощ, най напред питат на колко години съм, след което ме посъветваха да си измеря кръвното и ако не е добре да се обадя пак. След три часа полека лека бях пред кабинета на личният лекар.
- Да влезе следващият.
Административен подход, лишен от милосърдие и внимание към неотложните случай.
Вторият път бях паднал с рана на главата. В най близкият пункт на бърза помощ ми направиха превръзка и ме пратиха да отида с колата си до болницата да ми направят снимка на главата със съмнение за счупен череп. С голям зор пристигнах но те бяха заети. След малко изкараха един пациент , но никой не ме извика. Вътре цареше голяма глъчка, смях и оживление явно беше много забавно. След двадесетина минути плахо почуках на вратата и настана пълна тишина. Когато отворих видя че, няма въобще пациент и групата нямаше вид на спешен кабинет..........
И още една подробност хеликоптерите трябва да имат площадка за кацане върху сградите за бърза помощ, такава е практиката по света.
Мнение Публикувано на: 11 Фев 2023 8:07
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Целта никога не е била да се оправите. Целта е да се въртите като хамстерите в клетката! Блажени са вярващите! :O01.gif

Мнение Публикувано на: 14 Яну 2023 20:43
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Сега на дневен не е как ще се оправим това не е важно, въпроса е Русия да е зле. Целият ЕС и Америка са впрегнали цялата си икономическа мощ да задушат Русия. От друга страна Русия се чувства живото застрашена, защото НАТО е разположила оръжията си до границата и. И ще воюва до последният патрон за да премахне тази заплаха. Със всички възможности с който разполага. Те нямат избор при тези обстоятелства. При тази философия световната криза се задълбочава. Пропагандните клишета за енергийна независимост от Русия е утопия. Както и заплашване сигурността на Русия няма да доведат до нищо добро, за нас и всички останали. Очевидно е че най голямата заплаха е на тези които са близо до конфликта. Когато си далеч е лесно да даваш акъл.
Ние ще вземаме всяка година по 15 милиарда заеми и ще се пъчим колко сме независими. Въпроса е докога ще ни дават? Проблема ще е и когато трябва тези заеми да се връщат.
Мнение Публикувано на: 14 Яну 2023 11:47
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
aruba_man написа:
България не може да се оправи никога, понеже самият народ е много прост. Все едно циганите да станат германци! :O01.gif

Любим цитат!
Мнение Публикувано на: 11 Яну 2023 22:27
  Заглавие:  .: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Мисля, че правото на имунитет трябва да се махне от всеки.
Като се има предвид колко са честни изборите, най-хитрите и най-богатите получават този имунитет и после народа не спира да говори за политиците, че били крадци. Крадец с имунитет няма да влезе в затвора, нали?
Освен политици, с имунитет се ползват НАТОвците, дипломатите и други, които са на наша територия. Дори водачите с чужди регистрационни табели са недосегаеми. Например тоя индивид се престрои пред мен от лентата за наляво ( аз бях в първа кола в лента за направо/надясно. Май точно там стана ПТП наскоро. ) Изображение . И катаджията ми казва "не можем да го намерим".
Мнение Публикувано на: 31 Май 2022 10:45
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Очаква ли се да има трети вод в края на тази календарна година или началото на следващата. Така като гледам служебното правителство няма да се задържи много.
Мнение Публикувано на: 05 Авг 2021 19:01
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
Като се замисля........Слави печели малко повече от двайсет процента но не иска да влиза в коалиция, а да командва еднолично в сянка. Само ще дърпа конците без никаква политическа ангажираност, и всички трябва да са с него, защото има добри намерения....
Бате Бойко го усраха защото направи много повече от всички които много обещаваха и си заминаха безславно. Както и някои величия на които егото и алчността им за власт са много повече от възможностите. Митингите по оплюването ми приличаха на тези от прехода, когато народа бе излъган тотално.
Да Бате Бойко допусна грешки, но добрите и положителни неща са много повече. И това е важното. Няма безгрешен човек и ако търсим такъв ням да го намерим. Трябва да започнем да оценяваме хората по това което оставят след себе си.
Да намираш кусури е лесно. Но когато трябва да се решават важни проблеми си трябва умение. Какво могат да направят протестиращите когато не могат да се разберат и съставят правителство.
Президента също вярва, че служебното правителство, което е съставил и не е избирано от народа е най добрият път към успеха. Парламент, Президент и главен Прокурор са в конфликт.
ЕС, НАТО, Америка и Русия не одобряват отношението ни към С.Македония
Никой не поглежда надписа Съединението прави силата. Всички сме велики и безпогрешни не искаме акъл от никой и от никъде, искаме безгранична власт да командваме........
Показваха ни колко сме били зле с Бойко, но сега работите се влошиха тотално, затъваме неконтролирано и не знаем докога...... Ще гласуваме докато парите свършат.......Знае ли сега някой как ще се оправим? На протестите на всички ни беше ясно.....
Мнение Публикувано на: 05 Авг 2021 2:43
  Заглавие:  Re: Как ще се оправи България?  Отговори с цитат
https://www.facebook.com/georgi.velichk ... 286607282/
Мнение Публикувано на: 28 Юли 2021 10:18

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Юни 2023 1:42


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.