ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юли 2024 17:56


ФОРУМЪТ НА ШУМЕН - Регистрация

ОСНОВНИ ПРАВИЛА:
1. Писането на кирилица е задължително и изключения не се правят! Мненията написани с латински букви се трият незабавно, така че изобщо не си правете труда да пишете на латиница.
2. Заместването на букви с цифри е абсолютно забранено. Не можете да замествате ч с 4, ш с 6 и др.
3. Ако пишете много неграмотно е голяма вероятността да срещнете подигравки от страна на другите потребители. Пишете колкото се може по-грамотно.
4. Трябва да се запознаете с останалите Правила преди да пишете.


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения в тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Съгласявате се да не публикувате никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете в базата данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните. Имате право да редактирате собствените си мнения за известен период от време. Когато този период изтече мненията остават завинаги в базата данни или докато администраторите не преценят друго. Нямате право да изисквате изтриване на старите си мнения. Въпреки че модераторите и администраторите ще опитат да отстраняват всички вредоносни съобщения и теми от форума те не са длъжни да четат всичко, което се пише в него. Съобщенията изразяват само мнението на своите автори, а не на модераторите и администраторите, освен съобщенията пуснати от тези хора. Собствениците и екипът на форума не могат да бъдат държани отговорни за написаното в темите и съобщения. Те носят отговорност само за мненията, които са написали собственоръчно.

Информация за контакти със собственика на форума, съгласно ЗЕТ, можете да видите там или да получите по заявка, попълвайки бланката за връзка с екипа.

Избирайки Съгласен съм Вие приемате горепосочените условия
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.