Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
Вчера и днес бях клиент на БДЖ. Вчера ме набутаха да плащам за запазени места като на връщане кондуктора ме изгони от мястото ми, защото не съм платил за първа класа. Аз ко съм виновен, че втори вагон, за който съм платил, е композиран с вагон първа класа? Затуй неска си купих билет за пътнически влак без запазени места. Седнах в купе, в което има само една мацка. И до 1 минута, без да съм казал нещо, тя си взе багажа и се изнесе от купето. Баси. Обаче пък после, на нейното място, влезе един бивш колега от един завод, в който работих и ме информира каквото му е направило впечатление.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
За втори път ми се случва да навляза с колата след забранителен знак в даден часови диапазон в парка Шуменско плато и един от редките случаи - някой да бяга или да се разхожда там ми прави проблем. Това, че не познават законодателството си е техен проблем. Не съм му спирал, макар, че още малко щеше да се навре под колата с неговите протести. Че часовника си ми показва, че вика след колата. Адреналина от бягането му е дошъл в повече. После на разширената улица "Марица" аз се движа към пазара, а в насрещното едно лапе на тротинетка се движи на зиг заг в двете насрещни ленти. От неговата страна, по тротоара, се движат други лапета с велосипеди. Напомпих няколко пъти копчето на мултифункционалния ми волан, който има само едно копче, а лапето с тротинетката остана много учудено защо. За незнаещите, другият тротоар на тази улица, е снабден с велоалея.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?