ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 06 Окт 2024 11:29

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 146, 147, 148, 149, 150
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Нещо интересно ми се случи днес
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2024 20:07 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Вчера и днес бях клиент на БДЖ. Вчера ме набутаха да плащам за запазени места като на връщане кондуктора ме изгони от мястото ми, защото не съм платил за първа класа. Аз ко съм виновен, че втори вагон, за който съм платил, е композиран с вагон първа класа? Затуй неска си купих билет за пътнически влак без запазени места. Седнах в купе, в което има само една мацка. И до 1 минута, без да съм казал нещо, тя си взе багажа и се изнесе от купето. Баси. Обаче пък после, на нейното място, влезе един бивш колега от един завод, в който работих и ме информира каквото му е направило впечатление.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Нещо интересно ми се случи днес
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2024 20:04 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
За втори път ми се случва да навляза с колата след забранителен знак в даден часови диапазон в парка Шуменско плато и един от редките случаи - някой да бяга или да се разхожда там ми прави проблем. Това, че не познават законодателството си е техен проблем. Не съм му спирал, макар, че още малко щеше да се навре под колата с неговите протести. Че часовника си ми показва, че вика след колата. Адреналина от бягането му е дошъл в повече.
После на разширената улица "Марица" аз се движа към пазара, а в насрещното едно лапе на тротинетка се движи на зиг заг в двете насрещни ленти. От неговата страна, по тротоара, се движат други лапета с велосипеди. Напомпих няколко пъти копчето на мултифункционалния ми волан, който има само едно копче, а лапето с тротинетката остана много учудено защо. За незнаещите, другият тротоар на тази улица, е снабден с велоалея.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 146, 147, 148, 149, 150
Бърз отговор

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
От нищо нещо или как от негодни суровини готвят за болници

в Интересни статии от медиите

Loveca_

0

43789

01 Юли 2020 21:39

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 06 Окт 2024 11:29

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми