ФОРУМЪТ НА ШУМЕН
http://www.forumshumen.com/forum/

Рептилите - кои са те?
http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=14910
Страница 1 от 3

Автор:  InspectorGadjet [ 01 Яну 2012 22:48 ]
Заглавие:  Рептилите - кои са те?

Отдавна вече не е тайна,че животът на нашата планета се ръководи от гущероподобни инопланетяни наречени рептили.Известни рептили в България са например Иван Костов и кмета на Варна Кирил Йорданов,който дори издигна паметник на рептилските поробители.

Изображение


Ето повече информация по въпроса.Цитат:
„Аз се базирам на видимото и казвам: „По делата им ще ги познаете!” Това са студенокръвни хора. Те имат повече рептилско ДНК” – твърди новоизлюпеният пророк Еленко. В тази група сред българските политици той визира Иван Костов. „Той е част от плана Ран-Ът. Всички след това носим последствията” – разкрива психологът.


www.chudesa.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2/

Известния български изследовател на рептилите Еленко Ангелов носещ чехли от кожа на рептил,който той собственоръчно е убил заедно с Гала.

Изображение

Автор:  bobo [ 01 Яну 2012 22:54 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Е, ако чехлите бяха от кожата на бат Ванко Костов щях да го призная, ама с'я :G1.gif

Автор:  Corey [ 01 Яну 2012 22:57 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Извън темата/подсказка:
Инспекторе, айде Честита ти нова година и все така да си откачен ей!

От няколко минути стоя и мира не ми дава въпросът за тия рептилии. Колко от нашите познати са такива? Е, поне една рептилийка съм сигурен че познавам, но това са лични неща. Ще продължа да проучвам въпроса и ще се вглеждам внимателно във всеки мой познат.

Автор:  ME4O_TURIST [ 01 Яну 2012 22:58 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Аз мисля, че само Дъбов е рептил
Изображение Изображение
Красимир Костов според мен е лемуриец. Те са живели под водата , нашият градоначалник също живее в течна среда, но с алкохолен градус .

Автор:  yarov [ 01 Яну 2012 23:17 ]
Заглавие:  Малко мерудия?


Много обичам да нарушавам Закона за движение по пътищата в района на "Петра" и "Осми март". А вие?

Автор:  ME4O_TURIST [ 01 Яну 2012 23:32 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Ето го и третият участник в анкетата. На вашето внимание предлагам рептил от рядък вид , който е обграден от фенки, редовни посетителки във Форумът на Шумен. / Няма да спомена потребителските им имена, умишлено/
Изображение

На тази снимка може да видите рептилският съвет , който се готви да вземе съдбоносно решение. Чрез рептилът най-отляво , лесно могат да се проследят социално-икономическите връзки между рептилите у нас и в Китай. Не съм специалист, просто внимателно се вгледах в репто-чехлите ,внос от Китай.
Изображение

Автор:  Corey [ 01 Яну 2012 23:43 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Ааа, тоя от първата снимка е земноводен рептил. Хем по земята ходи, хем целият вир вода.

Автор:  ME4O_TURIST [ 04 Яну 2012 12:12 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Изображение
Тази снимка категорично доказва рептилския ни произход!

Автор:  InspectorGadjet [ 04 Яну 2012 13:33 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

След като в една друга тема бяха приложени неоспорими доказателства,че всъщност хан Аспарух и ацтекското божество Кетцалкоатл са едно и също лице е време да се замислим кой е бил бог Аспарух?

Цитат:
Исперих е идентичен с Кетцалкоатъл – белият бог на маите и ацтеките. Той отъждествява реалния образ на сина на Кубрат, основателят на българската държава, с митологичната фигура на индианското божество.

Това той доказва по един доста сложен начин, тълкувайки прабългарски амулет, представляващ кръст-печат, с издълбаното име Испор (Аспарух), четено в кръг отдясно наляво. Обожественият от маите и ацтеките бял мъж, наречен “пернатата змия”, учените датират от VI – VII век след Христа, по времето, когато е живял и самият Аспарух. Оттук нататък г-н Иванов търси езикови и анаграмни аналогии в прочита си на кръста. Спирайки се на думата “перо” (печатът е издълбан на гърдите на сребърен орел), той я тълкува като дъх, дихание, използвайки латинския израз “Дум спиро сперо – Докато дишам, надявам се.” Продължавайки прочита си на амулета, той стига до извода, че текстът гласи “Бога човек Ра”.

Смята, че българите, преди да приемат християнството, са четяли думите отдясно наляво, например Мадара = Ра-Адам. Според него, бог Ра не е само египетски, а слънцето е било обожествявано от всички. Разкодирайки думата орел, той стига до извода, че в нея е зашифрован изразът “Бога човек с пера от орел”. Буквите той чете като имената на планетите Орион, Сириус, Слънцето и на луната, а дванадесетте точки на гърба на орела показват цикличния български календар. Той приема за по-вярно името Исперих, което означава “Хор е от звездата Сириус, а Исперих е бог”. А името на баща му Кубрат означавало “от перата на кобрата”.

Според тези твърдения, Исперих е богът – перната змия Кетцалкоатъл, белият мъж, който е казал, че ще се върне от изток. Те, смята Жечко Иванов, не са измислени. Човекът е като компютър, който получава думи и само ги подрежда в изречения. Мислите му са изпратени като информация чрез Ра, от съзвездието Орион, а той само ги записва. (ШЗ)Кетцалкоатл всъщност е представян като наполовина птица-наполовина влечуго. (т.е Рептил).

Изображение

На тази картина се вижда как Аспарух изяжда славянин!

Нека сравним изображението на Аспарух от Шуменския патметник с изображение от древна ацтекска летопис.Приликата във формите е поразителна!

Изображение

Изображение

Ние българите трябва да сме горди,че нашата държава е единствената създадена от рептилите.Те са избрали това място най-вече заради лечебните минерални води край Мараш и Калугерица и заради песента "Излел е Дельо Хайдутин".

Автор:  ME4O_TURIST [ 04 Яну 2012 13:52 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Като допълнение към казаното от теб, бих добавил , че неслучайно "змеят" присъства толкова често в българския фолклор. Дори и имената на някои български царе загатват за рептилския ни произход. Калоян- "Хало" Йоан ( а не както повечето хора твърдят "кало" от гръцки- хубавец) , брат му Петър се е зовял "Хало" Петър . Хала=змей в българският фолклор. Мисля, че тази теория за прозхода на българите ще се затвърди през годините, колкото и несериозна да звучи сега.

Автор:  bobo [ 04 Яну 2012 14:13 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Къде са маите, къде сме ние? Тоз кон бая вода трЕбе да е преплувал.. :oops:

Автор:  InspectorGadjet [ 04 Яну 2012 15:23 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Само вгледайки се в зениците на Калоян можем да отгатнем,че принадлежи към богоизбраните рептили.

Изображение

На Калояновият пръстен не случайно е изобразен Змей...

Изображение

Според последната стаия на Жечко Иванов всички български владетели с изключение на сваленият след 40 дни на власт хан Токту са доказани рептили.

Автор:  ME4O_TURIST [ 04 Яну 2012 15:32 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Всъщност, не само в България се смята, че хората са произлезли от рептили.
Изображение
Ако се загледаме внимателно в погледа на тази котка, ще установим, че очите и са досущ, като на гущер.
Изображение
Вторият елемент, на когото бих желал да обърна внимание, това са ноктите на котката , когато тя разпери лапата си ! Не, не си въобразявате ! Те са досущ , като на влечуго.
Позовавайки се на тези доказателства, смея да твърдя , че котките също произхождат от рептилите. Неслучайно в Древен Египет котката е била свещено животно .

Автор:  InspectorGadjet [ 04 Яну 2012 15:38 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

А както знаем гербът на България представлява три лъва,които са от семейството на котките,които са рептили.Тоест на герба на България има три рептила.Това най-добре показва,че рептилите считат България за своя територия... 8)

Автор:  Battleman [ 04 Яну 2012 15:47 ]
Заглавие:  Re: Рептилите - кои са те?

Всичко до тук е напълно вярно. И ето как изглеждат те в своята си форма - Еволюционна форма #4:

Изображение

Ето снимка, хваната от папарак:

Изображение

Taка изглеждаха рептилите през 16 век дегизирани като хора:

Изображение

А така изглеждат в момента - Еволюционна форма #9:

Изображение

Страница 1 от 3 Часова зона: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/