Посветено на форумните водачи. Тук могат да се поздравяват, отправят въпроси и да се посвещават разни работи на форумните водачи, въпреки наличието на други теми. Без оплювания и песимистични атаки. BE POSITIVE
Хелиос е модераторът голям. Упорстваш ли и, ще паднеш в срам. Спамери безсрамни, злобари гадни - Всички тя ще ликвидира, не можеш я манипулира. Едно, две, три, спамя, че ще карам ски. Три, две, едно, тя ми вика "тихо". Може да е строга Хелиос, по-силна е от драконът Снелиoс. Хелиос от Добо се учи, с нея форумът ни ще сполучи. С Хелка на един чин стоим, форумни планове кроим. Ако се помъчиш да и се противопоставиш, кифлЪ завчас ШЪ СТАНИШ. Тя е нашият малък шеф, като те ТРОЛ-не, да ти стане кеф.
Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1327 Местоположение: MonkeyLand
(автор на темата)
Продължавайте да се подигравате и да мислите, че всичко това е ирония и сарказъм. После се чудите защо децата се убиват взаимно, защо сте песимистични-вие и децата Ви. Убивате оптимизма на всички и си мислите, че и аз хлапето ще падна в тая шахта. Да, ама не. Темата ще бъде изтрита само защото Вие, съфорумници (към които аз тая само хубави чувства) плюете безразборно по хора, които се опитват да Ви покажат поне малко, че всичко може да бъде по-оптимистично. Много Ви здраве...
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
То така се почва. На 16 пишеш стихове за модератора, на 20 - за професора, на 40 - за шефа си, а на 76 - за министър-председателя. А ако те се окажат темерути, подкарваш пайнерките. Те поне и от рими не разбират. /някаква борба се води в теб, Мънки. ту уважаваш съфорумците си (с главно "В"), ту - не (с малко "в"). я вземи да решиш спора в себе си.
Тук е от: 30 Апр 2008 10:54 Мнения: 1751
hope написа:
То така се почва. На 16 пишеш стихове за модератора, на 20 - за професора, на 40 - за шефа си, а на 76 - за министър-председателя. А ако те се окажат темерути, подкарваш пайнерките. Те поне и от рими не разбират. /някаква борба се води в теб, Мънки. ту уважаваш съфорумците си (с главно "В"), ту - не (с малко "в"). я вземи да решиш спора в себе си.
Хопе,няа ми тровиш "детето",чи ш станим "на кълбо"! Спор в Мънкиту не виждам,щот някои съфорумци са за голяяямо "В",други са за малко,а има едни дет са напрао за "без" Я по-добре постни ся стихчето дет си написала "за шефа си"
Да, ама не. Темата ще бъде изтрита само защото Вие, съфорумници (към които аз тая само хубави чувства) плюете
Искам да вмъкна Идно уточнение за новите юзъри. Темите веднъж пуснати не са ваша еднолична собственост, че да изисквате да бъдат трити или не. Има си плява и негативен спамеризъм, но това лесно се изчиства с малко модераторски контрол. Ей и аз се включих по темата, довечера и Бобо ще пуска стихове... сигурно и други точат пера/клавиатури... Айде да мислим по позитивно и креативно, а не сръдливо и собственически
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Успокой се, сладурче!:) Такива са нещата от живота...
Не бе, хора, вие ги правите такива . . . Не мога да разбера каква е тая злоба бе, стихчето си е супер яко и позитивно, по-различно. Оптимизмът му е майката... Само дето много песимисти и сръдливи хора има... Айде, здраве да е!
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...