Взаимствам темата от един мото форум, където обсъждахме смешни и абсурдни обяви. Тук няма се ограничаваме само с авто-мото обяви и лафове на продавачите им, въпреки че моя опит е само от такива, та ако някой има да допълва нека да го стори за да се посмеем дружно на жалките опити на разни тарикати да си прокарат номерата.
Днес имах интересен случай с един продавач на Поло - хубава и стегната колица, дизел, много малък разход, че и климатик. Хвана ми окото, а и е от познат та сме що-годе наясно с историята на колата, произведена през далечната 1995година и пазарната и цена е около 2000лв, като 2500 се води за много много висока цена, която търпи коментар. В крайна сметка аз знаех, че се продава колата, но не знаех цената и се опулих като чух цената 3000лв

и преодолявайки шока, като питам "абе ти луд ли си" насреща получавам отговор с тон, който отразява недоумението на продавача като как аз така възразявам на тая толкова изгодна оферта "що бе - аз за толкова я купих колата бе"

И съответно му отговорих "Абе и някой преди 19 години е дал над 20 000лв за тая кола бе, какво се ограничаваш с тия 3 бона само" и без повече коментари се врътнах и заминахме