Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 6950 Местоположение: по пътищата.
Преди време ме бяха писали в графата Хипертоник /не помня коя степен/. Няколко месеца пих хапчета, после сам си намалих дозата и постепенно ги спрях. А! Междувпрочем си смених работата. Сега меря кръвното орентировъчно, щото малко се пре*баха цифрите на апарата.
Тук е от: 19 Окт 2008 11:32 Мнения: 480
Моето кръвно налягане обикновено е 90/60. Когато се вдигне 100/70 е много неприятно. Добре, че се случва мнооого рядко! Поради ниското кръвно пиенето на кафе сутрин е задължително при мен! Иначе няма събуждане!
_________________ "Пуx? - Да, Прасчо. - Нищо, просто искам да съм сигурен, че те има, Пух!"
Като тръгна на задължителна профилактиктичен, го вдигам. Докторът все на 120/90 го докарва и започват едни приказки за сърцето.... Понякога карам секретарката в офиса да ми го мери с един електронен, ако видя зор, и после разреждам с аспиринче..
Като чета бобо, се сещам как една докторица преди време ми даде да пия някакви експериментални хапчета- след едно такова сутрин ставах парцал за цял ден.. Пих ги 4-5 дни и ги спрях от раз , което сигурно е грешка, но кураж ми даде един 70+ доктор, който ми каза, че такива хапчета мога да пия като стигна неговата възраст.. И за една друга докторка се сещам- нейния експеримент ми качи 20 килца отгоре, та няма сваляне, но това е друга тема...