ФОРУМЪТ НА ШУМЕН
http://www.forumshumen.com/forum/

Клуб „Млад Алкохолик”
http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=2429
Страница 1 от 13

Автор:  zappa [ 11 Юни 2008 9:56 ]
Заглавие:  Клуб „Млад Алкохолик”

Разтревожена от зловредното влияние на някои членове на форума, моята будна гражданска съвест алармира: Не може повече така! С тоя зелен чай и фрапета по никое време - сутринта е създадена от Бог за сияйно съзерцание в компанията на ледена Загорка, а вие я пропилявате сърбайки фрапе. Трябва да се направи нещо, иначе губим младежта. И четейки идеята на Добо за скаутите си казах - това е, ама точно наопаки. Време е, а може дори да е късно, да се започне с разяснителна дейност. Алкохолици-ветерани ще обикалят села и паланки и ще обясняват на дечицата колко лошо нещо е зеленият чай и как се сгъбясват всички мозъчни клетки от сутрешното фрапе. В същото време с ясни, нагледни примери ще се доказва ползата от ранната водка на гладно. Примерно, може да се организират спортни състезания, на които ще стане ясно на мало и голямо как zappa побеждава „зеления чай” Ани. Много е важен и личният пример. Не е допустимо, мисля си аз, да се допускат подривни елементи, трезвени лица и безалкохолни напитки. На върха, заслонил мъдър поглед, ще грее светлият лик на почетния ни председател – естествено Нереза, а аз скромно приемам функцията на изпълнителен директор на фондацията. Предвиждам и задължителен фейс контрол, който е желателно да бъде подпомогнат от технически средства. Виждам така нещата – Мъри се е облегнал на вратата, щото иначе ще падне, и час по час проверява посетителите и себе си. Паднат ли промилите под 2, веднага се вземат нужните мерки, глътки или каквото е нужно там. Мога да продължавам и още, но е време да си купя една бира от магазина, така че очаквам от вас да продължите.

Автор:  admirala [ 11 Юни 2008 10:58 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Няма да стане "Млад алкохолик". Почетната ми възраст изисква малко уважение и думата "млад" някак не върви на градения с години авторитет на пияница. "Алкохолик" също не ми отива. По скоро се определям като "дърто пиянде" или "рок джибра". Пък и преди 12г. ме приеха в клуба на пияниците "Трифон Зарезан" и след положените усилия и удоволствия съм приет в управителното тяло - да изневерявам на дружинката не искам, но с радост бих ви предал богатият си опит и разменил някой друга домашнярка - ей така за разнообразие. За първоначално приемане в "Трифон Зарезан" е необходимо само да не казвате "..........не пия" (каквото и да е). Всичко се пие - повярвайте - дори и водата, е естествено, като разредител на по-силна джанковица. :B5.gif
Предавам опита на всички покрай мен и се боря с всички сили против въздаржанието и вредата върху организма от безалкохолните питиета. Твърдо съм против консумирането на салата без употреба на алкохол. Уважавам спорта, до толкова, колкото успява да ме задържи зад телевизора (разбирай масата), но само до там - ставането и излизането сред природата е твърде опасно и неразумно действие, което води до умора, контузии, трайни травми и психически отклонения.
И не на последно място Нереза да ми е началник - да да..... той отдавна само се прави, че пие.

Автор:  Йосиф Сталин [ 11 Юни 2008 13:06 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Тъкмо се чудех къде се е скрил нашият стар съратник в неравния бой с алкохола Ивелин Адмиралов, и той взе че се изказа...!Като за първи път почти няма правописни грешки,което само по себе си говори,че вече е въздържател и само симулира от време на време бохемски запои и разгулен живот...Мнението ми е,че докато не се поправи и вземе в ръце,не ще бъде достоен за членство в елитарния ни клуб...

Автор:  FKB [ 11 Юни 2008 13:23 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Heil, heil, heil and drink! :D

Автор:  alexxx72 [ 11 Юни 2008 13:26 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Хммм,Нерез,много прилежно си си написал домашното,без нито една правописна грешка :B6.gif. Май ще те направим почетен председател на клуб "Чиста водица,бистра главица"!!!

Автор:  Йосиф Сталин [ 11 Юни 2008 13:56 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Аз Алексейчо,като съм най - пиян ,най - правилно пиша! :B5.gif
A FKB-то отдавна е в играта,на него възлагаме надежди за бъдещето!

Автор:  Dobo [ 11 Юни 2008 20:49 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Ако бях ти прочел темата днес преди да ходим в гората, щях да ти връча лопатката, сещаш се защо нали.

Автор:  zappa [ 12 Юни 2008 13:47 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Ето, драги алкохолни труженици, не мога да го илюстрирам по-добре. Погледнете горния пост и вижте до каква морална деградация, до каква пошла агресия се стига след злоупотреба с безалкохолни напитки. Един алкохолик-ветеран би погледнал благо, мъдро и всеопрощаващо на лудориите на заблудилите се овце, не така стои въпросът обаче при системно злоупотребяващите с нискоалкохолни напитки. Виждате – лопати, намеци за физическа саморазправа... Какво друго мога да направя, освен да въздъхна смирено – осъзнайте се, люде. Никога не е късно да ви приемем обратно в лоното на благата ни вяра. За Добо май е късно, твърде далеч е стигнала в заблудата си изтерзаната му от бульони душа. Но за другите, нека помислим за тях, братя по оръжие! И накрая искам да ви припомня какво направи най-отявленият почитател на зеления чай за който се сещам - човекът, който не можеше да изтрае една запалена цигара до себе си и организираше най-скучните чаени партита, на които дори близките му не желаеха да присъстват. Сещате ли се? Ами уби около 50 000 000 души и сътвори Втората световна война. И всичко това, защото пропускаше сутрешния си аператив – най-важното хранене за деня.

Автор:  rerevan [ 12 Юни 2008 14:12 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Ето я моята Библия. Аллелууя.

http://www.chitanka.info:82/lib/text/892

Автор:  Франтишек Лавежница [ 12 Юни 2008 14:34 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

zappa, снощи около 11ч. вечерта в Тракийския двама полицаи влачеха един много почерпен тип /даже после го навряха под една тераса и го поомахаха/. Та този човечец беше с дълга коса, малко неформален такъв. Да не си бил ти, приятелю?
На снимката много си приличаш с пиения.

Автор:  tolito [ 12 Юни 2008 14:37 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Може би заради косата си се припознал.

Автор:  FKB [ 12 Юни 2008 15:45 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Цитат:
И изобщо, прав си е старият Фьодор Михайлович, който твърди, че всички, които не пият, са или болни, или подлеци. Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че… Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.


Хау. :I4.gif

Автор:  zappa [ 12 Юни 2008 16:32 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Браво, Коко, ето такива трудове си заслужава да се четат, изучават, анализират в училища и други средища на младите (сред които за съжаление вече не сме). Хвала ти за просветителския труд!

Автор:  admirala [ 12 Юни 2008 20:19 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

Франтишек Лавежница написа:
Та този човечец беше с дълга коса, малко неформален такъв. Да не си бил ти, приятелю?


Аз се чудих, защо Запа няма коса, ще да е заради полицейското своеволие - приятелю, индианците са му викали скалпиране. :D
ФКБ - повтаряш се, пък и онзи ден те видях с херпес!

Автор:  FKB [ 12 Юни 2008 20:33 ]
Заглавие:  Re: Клуб „Млад Алкохолик”

eм...
аз ти казах да не светвам 'га го лапаш, ама ти... корава кратуна :B6.gif

Страница 1 от 13 Часова зона: UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/