ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Дек 2023 11:12

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Кухни и мебели по поръчка
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 2:20 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 28 Яну 2009 18:27
Чудех се, защо този форум макар и отдавна саздаден има толкова малко потребители,а сега като чета колко са се отказали сами и са предпочели да ги бамните ми е ясно и аз ще направя сащото като един умен и мислещ ,прекалено се ува авам за да си губя времето да се обяснявам на комплексари ,които се мислят за велики защото могат да трият нечие мнение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Затворено общество, многобройни шутове и гениални затапки
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 2:36 
Вор в законе
Аватар

Тук е от: 24 Авг 2007 23:22
Я си сложи някоя снимка,че да видим ще се разберем ли... :G8.gif Ако си грозна,да те почвам и аз като ФКБ-то :A7.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 3:00 
Администратор
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 4:15
repsimia написа:
... саздаден ... бамните ...прекалено се ува авам за да си губя времето да се обяснявам ...

Ти ако се уважаваше нямаше да пишеш по-неграмотно от сестра ми, която е трети клас :G8.gif .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 6:45 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата

Тук е от: 15 Апр 2008 9:12
FKB наплюнчи пръст, разрови тефтера с тинейджърски лафове и й го сложи. Сталин пак му се привиждат манекенки за леглото, а Шу затърси правописните грешки.
Затворено общество, многобройни шутове и гениални затапки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 10:19 
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2008 1:42
Начи вий стария не го...ува аате,а? Аз кат се науча да ви трия мненията, ше видите вий!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 11:25 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Репсимия,малко по спокойно го давай,че като чета какви си ги писала,срам ме хваща.
Спомням си,че и аз като започнах във форума ме посрещнаха добре,с търпение,тогава си навирих главата ,почнах да давам мнения където трябва и където не трябва ,но бързо ме накълваха,поощипаха ме тук-там,триха ме,аз страдах и дълго време се снишавах.
Все едно си новодошла в стара компания,в която всички си знаят и кътните зъби и трудно допускат нов докато не го опознаят.Не че няма хора ,които и на живо имат навика като попаднат на ново място да се качат на масата и да почнат стрийптиза.По-здравословно ще е за теб в началото по тихо,пък като му дойде времето ще се метнеш на пилона.
Още един съвет от мен/въпреки че ти май си от тия,които от съвети не разбират/-за да не те подритват,що не почнеш да пишеш из готварските форуми.Там дори ще получаваш ЛС ,за да разясниш туй-онуй ,пък току виж самочувствието ти се пооправило.А?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 11:55 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата

Тук е от: 31 Юли 2008 15:39
amapola написа:
и трудно допускат нов докато не го опознаят.

... на което съм върл противник. Вече си казах мнението как трябва да бъдат посрещани новите. Заради отделни случаи мисля, че не бива да копираме Партията и Комсомола (знаете ли какво е това) и да правим изпити за приемане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 14:49 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 21 Май 2008 11:36
Е, хайде, чак пък затворено общество :?: Зависи от целта на новопосещението, някои идват за аплодисменти и не ги дочакват, други са далече по-атрактивни, трети и пети..има си тема за ролите в един форум. Има свикване и дори вътрешнокръгово изчерпване от страна пък на дългописалите, нормално е да пренасочат вниманието си към новодошлите. Провокиран си, цитиран си, понахапан си, но е нормално, преди всичко е нормално, както говорихме със Shaggy - домашните кучета пазят най-ревностно (тук няма кучета, беше само сравнение)! Тук най-вероятно има затворено общество от открити хора. А те могат и да не харесат всеки, само канибалите обичат всички хора..Късмет на новодошлите :O02.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 15:01 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 10 Фев 2007 9:29
Lyudmil12 написа:
Заради отделни случаи мисля, че не бива да копираме Партията и Комсомола (знаете ли какво е това) и да правим изпити за приемане.

Що се редят някой за членски карти, след като дори не искат да са в тази партия? Същото е като едно време! Ставаш член някъде не заради убеждения, а заради ублаги (в случая, да показват невежество, неграмотност и неуважение, а после що го нападаме). Нормално, на всяко действие - противодействие! Повечето от юзърите, които бяха нападнати влязоха с рогата напред и е нормално да срещнат стена. Порядките на едно общество се изграждат от самото него. Има единици (като розовият вече член на това общество), които показаха, че може и по друг начин да се корегират недостатъците. Пък мога да дам за пример и теб (смятам те за един от най-интелигентните юзъри с близко мислене - можеби заради възрастта).
Май съм споменал, че участвам във много други (закрити) форуми, кадето идеята за приемни изпити не е чужда и не мисля, че там се комуникира по трудно от тук, хората са по разнолики от дори една дата.бг.
Всъщност както и тук и във много други места, програми, продукти от бита, влизаме някъде, пускаме електроуред, инсталиравме програма, като маркираме едно "СЪГЛЪСЕН СЪМ" без да бъдат прочетени указанията и препоръките и после се чудим защо не върви. :B3.gif :M10

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 16:10 
Баш майстор
Баш майстор
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 18:46
birka написа:
Зависи от целта на новопосещението, някои идват за аплодисменти и не ги дочакват, други са далече по-атрактивни, трети и пети..има си тема за ролите в един форум.
Е това е, много умно и смислено мнение от новодошъл ... но пък защо ми се струва, че не е нов, каза че познава ShaggyИзображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2009 16:22 
Форумен шут
Аватар

Тук е от: 27 Юни 2008 15:54
Алекс, точно ти да не познаваш (да не познаеш) някого???
Направо не вярвам! :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Затворено общество, многобройни шутове и гениални затапк
МнениеПубликувано на: 20 Май 2016 10:32 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Малък преговор преди 24 май.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Дек 2023 11:12

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: