Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12383 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Знам някакви истории и вий, като по-възрастни шуменци искам да ми кажете мит ли са или истина. 1)Нещо се случвало в офис в сградата 501 вида стоки и за да привлече внимание към проблема, жена от сградата хвърля през ( не знам дали е бил затворен ) прозореца нещо. 2)Това им беше "любимата" история на наще, за да ме накарат да ям. Имало някакво момиче, което не си яло закуските и умряло. Тази история потресла целия град на времето. 3)Турците подпалили някакво кино, за да си отмъстят на властта, че им сменя имената (или че ги изселва). Верни ли са тези истории ?
1) Помня как през 90-те в магазина хората (не само жените) се хвърляха да грабят 10-те вида стоки. 2) Потрисах се в детската градина от прясно мляко със захар за закуска. Ама не умрях. 3) Кино "Георги Димитров" горя (сега е хотел Central), ама не вярвам да е било нарочно. Помня, като направиха една от бараките на спирката на Руския посока Тракия. Беше някакво заведенийце, после за малко беше клуб на Атака. Първата седмица като го направиха, плъх гризна ел. кабел в заведението и то изгоря до основи.