Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6427 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Лъв !!!!!!
Красиви, величествени, мъжествени / за мъжете /, женствени / за жените /, каквото и да кажеш за един лъв, то трябва да е най-хубавото, най-красивото, най-всичко. С две думи това е ..... Аз бе, Лъвът
Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома
Овните според мен са много трудолюбиви, но и много търпеливи (не като добро качество). Аз съм скорпи. Какво да кажа, гадни сме, отмъстителни, злобни... Все хубави неща
_________________ There are three kinds of "good." There's good, there's no good, and then there's good for nothing.
Тук е от: 14 Яну 2007 19:11 Мнения: 2063 Местоположение: под масата
Dobo написа:
Лъв !!!!!!
Красиви, величествени, мъжествени / за мъжете /, женствени / за жените /, каквото и да кажеш за един лъв, то трябва да е най-хубавото, най-красивото, най-всичко. С две думи това е ..... Аз бе, Лъвът
И аз Лъв.
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4618 Местоположение: Шумен
Риби естесвено !
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 15 Окт 2007 10:24 Мнения: 658 Местоположение: DreamLanD
Раците се мислят за Юнаци, хитреци са, хич не са глупаци! Уж стеснителни, добри, тактични, Всъщност - пресметливи са, практични. Някога със вас ще бъдат "мазни",друг път - Всичко много ще ги дразни, днес ще са засмени, приказливи, утре - мнителни и горделиви..