Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Нищо ти няма.След още две ще намериш и още по-тайна пътека до едно друго тайно място което го няма картата.Но за да имаш цел ще ти пусна първо снимки. )
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
Не знам за тайните пътеки, но като дете са ми разказвали за таен тунел, който е свързвал платото с централната част на Шумен. Входът е бил някъде вдясно от канавката на пътя Лозево - Кочово край някакъв бункер, а изходът - в центъра на града на втория етаж на днешната сграда на общината, където тогава се е помещавал ОК на БКП. Тунелът обаче е бил само за служебно ползване и кадрово израстване. (не можах да намеря знака за офтопик, щото публикувам с бърз отговор, ама отдавна не бях писал нищо и ме сърбяха пръстите)
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
А аз зная за тунел ,който започва от Беш тепе-табия и казват ,че излиза около Безистена.Водили са ме и съм виждала укрепленията на Беш тепе и входа на тунела.Но той сега е затрупан.Тунела е доста широк и казват,че през него са минавали дори каруци,натоварени с муниции.
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2539 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
На тия неща им се вика градски легенди.Държавата ни няма капацитета да построи една магистрала какво остава за подземен тунел дълъг километри. Че и без никакво значение.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Инспекторе,тези тунели не са правени сега,а още по турско време .Че някои и по-рано. Мога да ти обясня къде се намира тунела,за който аз говоря ,а мога да ти дам и една книжка да прочетеш ,в която се споменава за този тунел.
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2660 Местоположение: Шумен
Настъпил камък, подхлъзнал се и се свлякъл по сипей по гръб, а после паднал от високо, показах му на снимки Мечката, но не е това мястото, от което е паднал. След това се влачил със скъсани мускули и викал "Хелп ми", докато го чуе някой, защото си бил оставил телефона в колата. Снощи се шегуваше - Моля ви, да не обвинят скалите, аз съм глупакът, да не вземат да им сложат някакви огради! Иначе човекът е малко маниак, има колекция от 64 хиляди насекоми и няколко десетки хиляди фосили.