Тук е от: 30 Мар 2009 13:44 Мнения: 183 (автор на темата)
Японците в своите фирми слагат макети на началниците си, за да могат подчинените ... да ги ритат, да ги удрят с тигани като по този начин да изпускат парата. ... Тук в тази така наречена "Стая за изпускане на парата " всеки може да си излее всичко насъбрано без значение дали за своите шефове, колеги , комший и каквото се сетите ...Тук можете безнаказано да кажете на въпросните дразнители всичко което сте им спестили, можете да ги ругаете, да им се каните, да пуснете дори техни снимки и колажи..... Повярвайте ми след това всеки ще се чувства много по-добре! Хайде изпускайте паратааа
_________________ Същноста на величието е да избереш самоосъществяването, в обстоятелства в които другите избират лудостта !
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4576 Местоположение: Шумен
мене ме е страх... ш земат да ме баннат.. после...
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Разгеле! Най-сетне един дето го е страх, че ще го баннат . На другите не им пука. Аз изпусках парата така: Фъссссссс... . Почнах да вземам Еспумизан и вече няма пара.
Тук е от: 30 Мар 2009 13:44 Мнения: 183 (автор на темата)
SecondShoe написа:
Разгеле! Най-сетне един дето го е страх, че ще го баннат . На другите не им пука. Аз изпусках парата така: Фъссссссс... . Почнах да вземам Еспумизан и вече няма пара.
аз мисля че СеКо имаше предвид че, ако каже какво мисли (можеби за шефа си ) ще го бамнат от работа
_________________ Същноста на величието е да избереш самоосъществяването, в обстоятелства в които другите избират лудостта !
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Я се вземете в ръце и грабвайте по една лопата да изпускате парата, ще ви дам аз едни японци.Онея са гърчави и освен да бият гумена кукла на шефа друго не могат.А и да се напиват като прасета, виж това го могат, но това и Запа го може ама още не е станал японец.