Тук е от: 31 Мар 2007 11:03 Мнения: 7177 (автор на темата)
Хайде да се правим на ясновидци! Понякога съм сигурен, че нещо ща се случи и почти винаги съм познавал, но си е оставало само за мен.Ако е документирано, можеш да биеш тъпана! Краткосрочна прогноза! Предсказвам сериозно: След средата на юни и в началото на юли, ни чакат страшни порои!
Дългосрочна прогноза! Предсказвам почти сериозно : През 2207г., България ще отстъпи първото си място по производство на банани, на Норвегия и Русия.За сметка на това, ще излезе на първо място по производство на камилска вълна, противоотрова против черна мамба и черен скорпион.Ще бъде изобретено ефикасно българско лекарство против спин, с интелигентното заглавие: "GMHNI".В буквален превод:"Гладна Мечка Хоро Не Играе"
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Ще има голяма стачка на старопланинските племена по повод на програмата "Натура 2150", която забранява строителството в 50% от джунглите на българска територия. Подкрепа стачниците ще получат от лъвовъдите и от производителите на чехли от кожа на паяци.
Тук е от: 31 Мар 2007 11:03 Мнения: 7177 (автор на темата)
Хи, хи! Спуках се от смях!Усмхна ми деня от сутринта. Ама дай и нещо сериозно. Изчезвам за няколко дни и съм много любопитен какви предсказания ще заваря когато се завърна.
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12018 Местоположение: The O.C.
Извън темата/подсказка:
Да, ще помислят, че емигриралите по-рано са дошли тук и са си направили държава, а ние ( белите ) сме малцинство ( колонизатори ). След 5-6 години българските негри ще са повече
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?