Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12382 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Как ще празнувате петък XIII-ти (ноември)?
Извън темата/подсказка:
Темата може да се ползва и за други такива петъци.
За мен е празник, но някои хора вярват, че някакви нещастия се случвали точно на този ден.Аз на вярващите в лошото и вярвам в това. Ако стане нещо - то е случайно. Та пишете за Вашите надежди за празника; как смятате да го празнувате ; ще се събирате ли някъде ?
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
За мен ще бъде обикновен ден, ако не излезе нещо, което да го направи по-различен, но едва ли.
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Лошото като ще се случва не си избира ден. Аз поне така си мисля. Някой някъде стоял и понеже му се е случило нещо, за него лошо, решил, че този ден е супер кофти. Хората си внушават какви ли не неща. Черни котки, петък 13-ти...Суеверия!
Тук е от: 16 Сеп 2008 11:20 Мнения: 32 Местоположение: Шумен/Варна
Край на работната седмица
_________________ “Всички крадат. Едни обаче крадат пирони, а други, пичове като мен, обират банки. Има обаче и ред страхливи отрепки, които стават или ченгета, или адвокати и живеят на гърба на хора като мен…” Джон Дилинджър
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4618 Местоположение: Шумен
Ден като ден.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7