Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3058 Местоположение: Centrale
И каква е файдата като си много грамотен? Ще завършиш най-безперспективния университет на балканския полуостров. Специалността ти няма да струва и 5 пари. Обикаляш града като муха без глава и търсиш 2-3 стотинки разлика в желязото за да го продадеш там. Вземи пример от мен: Средното си образование го взех с много рушвети. С 300 думи на български, 40-50 на немски септември месец почвам в пицарията на 1500 евро заплата, докато сръбкините в Penny Markt се подписват на 900-1000. Отделно имам 20-30 евро бакшиши на ден. Всяка вечер поркам водка и уиски на корем в общежитията с руснаците, гарниран с марокански хашиш. Но понеже пълно щастие няма, българските студентки все ни отбягват и гледат да забременеят от някой германец или поне турчин или арабин с немски паспорт.
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3058 Местоположение: Centrale
Loveca_ написа:
Много си пушил и тая вечер, aruba_man. Има някои българки, които не обичат да си лягат с турци. Това е причината да ви отбягват.
Много бих се радвал, ако това беше истината Loveca_, защото по твоята логика поне 5 на 100 щяха да ни обърнат внимание, но даже и една не ни забелязва. За съжаление още един капацитет потвърди моята правота:
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12403 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Асдис Ран ли се казваш ? Няма да си сменям тематиката на темата, за да ми обясняваш за пореден път едни и същи неща. Моите наблюдения в т.нар. делиормански свободен университет са, че българките не си лягат с чужденци.
Вчера шофъора на автобуса вика кожицата ви мръсна откъде се събрахте за колите на кръстовището.
-- Нед Авг 14, 2011 0:00 --
Бърби написа:
... Гледах скоро по някакви новини- за две минути двама професора /мъж и жена/. Той: пручването и добивът на шистов газ са вредни, Тя: не вярвам компоания с такова добро име да прави вредно производство. Пълна кукувица! Дори не си направих труда да й помня името..
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12403 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
syrax86 написа:
абе няма зн кво е важното е да е удобно и уютно пък че мяза на гараш е др върпос
-- Чет Авг 18, 2011 19:03 --
varg написа:
Отново от реалния живот. Пенсионекра си показва акртата на кондуктора в реиса и казва ''Да а видиш ква съм хубава''.
-- Пет Авг 19, 2011 1:02 --
Karra написа:
Имеме следния проблем - детенце има да чете "Под игото", ама върви с голяма клизма... Чете, ама - мъка... На мен лично преди 1000 години ми хареса, ама явно нещата са различни днес... Търсих филми, ама излиза един от 1952, дето тя няма да го възприеме и сериал от 1990... това също не е по-добра алтернатива на четивото... Мъчи я архаичния изказ и липсата на интерес към епохата (моя вина!). Така де - някой знае ли да ли има нещо по-прясно и пригодено за новото поколение?
-- Съб Авг 20, 2011 21:46 --
sonaki написа:
... В тоя град няма един доставчик който да предлага хубава Upload скорост. Пуснали някаква 1-2 мегабита дето в каменната ера са ползвали по висока. ...
... Произведените евтинии иьвън този стандарт не са забранени или забранени като вредни....
-- Сря Сеп 14, 2011 1:54 --
Alexi_ написа:
ей ,10 дена ме нямаше то чудна работа .. тук 30м нов асфалт ,там 40 м ,направо не мога да позная града .. на софийско цели 50м асфалт има .. дали ще се съберат 2-3 км общо не знам ...
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 Днес в 6 часа българско време майкрософт пуснаха за изтегляне Windows Developer Preview 32 и 64 битови версий.
-- Съб Сеп 17, 2011 21:43 --
Dobo написа:
Ого, ти си изтрещял тотално да знаеш. Направо ме кефиш като напишеш нещо толкова компетентно, че чак се чудя дали е вярно.
okokorko написа:
"Ого, ти си изтрещял тотално да знаеш."
Сезирам те, да се самобаннеш по точка 2 от правилата на форума.
На okokorko не са му сипвали манджа, затова е такъв оптимист
cmk написа:
Има едни полезни плъгинчета за лисицата, бързо копират това, което ти трябва: [ Изображение ]
-- Съб Окт 01, 2011 18:34 --
Eau_de_Clone написа:
Това си е мнението на Европа за нас! Германия е достатъчно представителна извадка и в никакъв случай злонамерена към България. Но чакаме Арубата с пряко включване от пицариите в Мюнхен.
Аз навремето с две агнета и 10 кила ракия си взех книжката. Сега направо не ми се мисли, с тези нови изисквания и камери в учебните коли и залите е абсурд. Още като ми видят физиономията и почервенелите от водка и хашиш очи, ще ме скъсат.