Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12641 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
petarivanov написа:
...Школата,коята посещавах бяхме доста деца...И аз мога да твърдя,че знам английски,въпреки че оценките ми в училише ня бяха добри(за езиците става въпрос).
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12641 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
ecstasyman написа:
Продавам чисто нов Далекоглед Турист-3 класика продавам го спешно защото ми трябват пари никога не е разглобяван много е добър.И предвид състоянието му искам сто лева защото мисля че отговаря на качествовто с кутиийка със всичко и пак пофтарям не са му смаквани оригиналните лещи !За контакт ми пишете..Edit:нямам възможност да кача снимки защото нямам с какво да снимам но при интерес ще го видите!Точен и коректен съМ!
-- Сря Авг 08, 2012 1:49 --
yarov написа:
Немаше във Кюстендил банани, портокали... Имаше лимони, па даже хората си садеха и си гледаха във къщи саксиите. Портокали във Кюстендил донасяха само за Коледа. Беше голема радост за децата...
-- Сря Авг 08, 2012 23:00 --
Battleman написа:
Извън темата/подсказка:
Може разбира се. Маха се поживотно.
varg написа:
Телевизии колкото искаш и всичките предава едно и също.А вие ли плащате,за да ги гледате.Совен това те използват много различни способи,за да си анбавят материал безплатно.Аз за по-малко от 1000 лева на месец няма да работя.