Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12641 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
ШЕВАЛИЕ написа:
:B9.gif
Asmodeus написа:
Определено нищо не разбрах от обявата - нито тая тук , нито тая в продавалник, малко по -подробна информация би била от полза - какво предлагаш - продаваш , поправяш, купуваш ...??? Да не говорим , че ако услугите ти са като обявата - благодаря но не , на такива не се доверявам
Няма и как да разбереш,ти разбираш само от Dell i windows 7 home edition
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12641 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Reklats написа:
[offtopic]rosen-shumen, Късно е за жалост да се уча на клавиатурен правопис. Ми дайте помогнете, там с цитати и повдигнатите ми грешки, та да ме уграмотите още и от днес . Така с тези забележки нищо не Ви разбрах, къде и как сгрешил съм още аз в този правопис .
Бих го направил вместо Росенчо, ама вече не се занимавам с това. Вече не ми е интересно да посочвам хорските грешки. Точно за грешките си ли се хванахте да се карате ?
Мен не ми пука,старая се да пиша добре,но ми прави забележка,че не съм сложил някакъв си въпросителен.А в същото време неговите постове са пълни с грешки.Ко ли се оправдавам.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
oksimoron написа:
Няма смисъл да си мерим чурите ледита и джентълментета Просто трябва да се случи това: "sistem shut down"!!! Преди да е станал "fatal error" anadyn mu?
Чудя се дали някой език му се отдава в писмен вид. Опита се да е оригинален на 3 езика.
geri8805 написа:
Размера на гумите е 195/65, летни гуми са в отлично състояние. Нямам снимки, ако искате елате да ги видите в хранителен магазин на ул. Съединение 112, куршум чешма.
aliays написа:
А летни ли са или зимни?