Заглавие: Re: Целувка, секс, прегръдка, шамар или бира заслужава преди
Публикувано на: 01 Сеп 2012 16:55
Акварист
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2142
Една вечна драма,любов безумна пълен блян.Пожар, стихия, в която всичко около нас е като вълшебна приказка.Но някак изведнъж всичките вълшебства се загубват и ние оставаме сами и тъжни, ограбени окаяни и бедни.Като вълна висока връхлетяла върху нас с със животворен блян, изчезва също толкоз бързо както е дошла.О такава болка, празнота, безсмислие и глупост. Фактически това чувство е взаимно.Отначалото и двамата са щастливи след което и двамата напълно нещастни и ограбени.И се започва трагедията когато двамата вече се ненавиждат и започнат обвиненията тежките думи и безсмислените обиди и нападения, като се започне от словесните и се стигне до физическите. Предлагам ви песента Шкода ласки Жалко за любовта.Превода е аматьорски за което моля за извинение. -Цъфтят рози,кой ще ти днес помогне? Никой не ще ти днес помогне. Цъфтят със цвят златни листи и се рони, както моите сълзи на тази трева мокра. -Тече вода като колело безкрайно тече ти си не съжалил сини очи. Аз бих единно за тебе живяла, че ще ме излъжеш то съм не чакала.Моите сълзи за тях съжалявам,че си ме оставил толкоз бързо.Почакай страните ти ще избледнеят като разбереш, че няма да си върнеш това което си загубил вече. -Верността не те радва много ти си обичала това което се изменя често.Болестта в мене ще изчезне скоро и аз ще забравя, че си била моя. Припев Жалко за любовта която ти си ми тогава дала и тези твой очи който си изплакала, моята младост випръхала като сън.От Всичкото което ми остана са единствено спомените ми в сърцето. А ето и песента. http://www.youtube.com/watch?v=inyJimx6 ... re=related