Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3048 Местоположение: Centrale
(автор на темата)
Ето ви един чалъм от мен! Плащам вода веднъж на 6 месеца! Отвън на вратата слагам бележка за 0 м3 консумация 5 месеца подред! На шестия месец обявявам 100 м3 за плащане и с тях общия водомер е на минус и не плащам така нареченото разпределение! През тези 5 месеца целия вход плаща кражбите, докато аз като съм на нула не плащам нищо!
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
(автор на темата)
В Германия с един надник можеш да си купиш Голф 3, 5 телевизора, два хладилника, 3 телефона на договор и една пералня от битпазара, водата и тока се плащат веднъж на 3 месеца, точно когато съм тръгнал за България! Не е рентабилно да крада и да ми сложат хаусфербот за целия Шенген!
(автор на темата)
Тоалетна ползваме във Венеция на изхода за Триест, в AutoGrill, безплатно е! Явно наистина си нямала контакти с български гастарбайтери и не знаеш, че без пари и до Стокхолм може да идем! За зъбите даже и германците идват в БГ! Самолета до Варна е 49 евро "hin und zuruck", но тъй като не ползваме и не претендираме за намаление, не виждаме и смисъл да плащаме на здравната каса!
Тоалетна ползваме във Венеция на изхода за Триест, в AutoGrill, безплатно е! Явно наистина си нямала контакти с български гастарбайтери и не знаеш, че без пари и до Стокхолм може да идем! За зъбите даже и германците идват в БГ! Самолета до Варна е 49 евро "hin und zuruck", но тъй като не ползваме и не претендираме за намаление, не виждаме и смисъл да плащаме на здравната каса!
Знаем, знаем...И ние се разхождаме 'по европско' от време на време..И багаж и пари на емигранти сме пренасяли. И за зъбите знаем, но си питаме ..за спорта.
Та..да се върнем в темата...какъв ти е келепира от счупения водомер/електромер?:) Месечно?
(автор на темата)
За келепира, кирията и емоциите най-удачно ми се струва да завърша с един цитат на Робърт Де Ниро в една реклама за италианската енергийна компания Еnel: - Всяка спестена паричка, е една спечелена паричка!