Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12385 Местоположение: The O.C.
aruba_man написа:
Мисля, че съм предупредил всички да гласуват само веднъж. Също така съм избрал неслучайно такава опция - да може да се гласува неограничено. Ако накрая крайните резултати не ми изнасят, отивам в махалата и на Еверест и с различни проксита мисля да направя социологическо проучване сред тамошните жители и да приложа резултатите към анкетата. ...
Ба то и аз знам проксита, и аз мога да гласувам колкото си искам и пак да не се усетиш. Само че анкетата ми е безразлична и не смятам да гласувам нито във форума, нито в сайта. А ти сам си казваш, че ако не ти отърва резултата, ще манипулираш... То сигурно затова премести анкетата в друг сайт, защото във форума нямаш тази възможност.
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3048 Местоположение: Centrale
(автор на темата)
Ловец_, кефиш ме! Ти сигурно и в Дядо Мраз вярваш все още? Казвам го в добрия смисъл, да не ми се разсърдиш сега. Причината да преместя анкетата е, че има много хора, които четат форума без да са регистрирани, други се притесняват да не ги шпионират админите ако гласуват. На мен лично ми е интересен погледът на форумците към този наболял въпрос, едва ли резултатите от анкетата ще променят нещо. Но не е лошо да има и анкета.
(автор на темата)
Не издържах и погледнах резултатите в анкетата. Благодаря на всички за големия интерес. Голям вот, голямо чудо. Това вече е друга анкета, независима, честна и реална. Браво на всички. Ето и временните резултати:
Крадете ли ток и вода?
28% (15) Крада и ток и вода. 13% (7) Крада само ток. 11% (6) Крада само вода. 9% (5) Не крада, но ако имам възможност и знам как, няма да простя. 37% (20) Не крада. 53 voters have answered this question.
Въпреки, че некрадящите за момента печелят битката, войната клони към победа на тарикатите и манипулаторите на електромери и водомери. Ако сумираме гласовете резултата става по-ясен и от бял ден. Някъде бях чел, че тока и водата в България били два-три пъти по-скъпи, например от Германия. Да, така е, но ако съберем две и две (некрадящия плаща щетите на крадеца) цените се изравняват и няма смъсъл да се сърдим на Енергото и ВиК за тези високи цени. Моля за вашите коментари, анкетата продължава!
Прав си! Победихте ни. Некрадящите губим заради крадящите. Започваме и ние да крадем. Ставаме 100% и... колко ще плащаш тогава? Малко количество много скъп ток. А анкетата ти ала-бала, защото там всеки може да гласува безброй пъти. Показателно: Във форума са гласували 6 човека. Мислиш ли, че в новата ти анкета са гласували повече? Че и цели 53 души? Само аз гласувах 3 пъти, за да се уверя, че механизмът е порочен.
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
(автор на темата)
Първо - адмирации за ококорко, който единствен остана на потъващия кораб, докато другите отдавна се изнизаха като плъхове!
Войната още не е приключила, въпреки, че краят и е предизвестен. Аз като закоравял гастарбайтер винаги играя на сигурно. Но както ти забеляза, съм си оставил вратичка и бих прибягнал до нея единствено ако крайните резултати не ми изнасяха! Не виждам нищо нереално в анкетата. 6 гласа за нас плюс твоите три и един заблуден в бройката на статистическата грешка и резултатите са почти същите като във филипинския сайт. Виждаш ли колко съм добър в математиката? Това е защото навремето ми се налагаше да смятам по 30 пъти на ден митото на един японски автомобил.
(автор на темата)
Едва ли и след тези няколко линка ще останат идеалисти и мечтатели, които не биха признали, че кражбата на ток и вода е национален спорт, както се изрази един форумец. Резултатите са почти еднакви и на двата фронта. "Крадците" са доста агресивни, пълнят даже и басейни! Почти при всяка проверка, дори и случайна, се констатират кражби, както става ясно това е бизнес за милиони. Около половин процент от БВП на България. Вие си правете изводите...
Мисля, че няма смисъл да се мъчим повече. Победителите са ясни. Прозовавам единствения боец на опозицията - ококорко, да се признае за победен и да вдигне бялото знаме, а ние да включваме кабелите и маркучите! Ура!
(автор на темата)
Шуменци, пак си показахме магарията!
Шумен
Бдителна шуменка на 57 години разсконспирирала съмнително високите си сметки за ток като успяла да излови съседите си по панелка в кражбата на електричество. Миналата зима Пенка С. само за месец и нещо получила фактура за 247,22 лева, а живеела сама.
Тъй като жената пестяла електричество, решила да викне техници, за да проверят електромера й. Оказало се, че съседите й по апартамент на 15 етаж на улица „Дедеагач”№1 в квартал „Тракия” направили „подобрения” в таблото на етажа и се вързали за нейния електромер.
След намесата и на полицията двойката любовници Дияна М. (40г) и Владимир В.(30г) е дадена на съд. Магистратите ги признали за виновни в кражбата на 1078 киловатчаса дневна електроенергия и 458 киловатчаса нощна енергия на обща стойност от 247.22 лв.
Любовниците са осъдени на пробация за срок от шест месеца. Крадците на ток се включили умело през главната захранваща линия на своя апартамент към автоматичния предпазител на жилището на Пенка. Схемата обаче била видима само за техниците и то след специална проверка.
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Бе ако взема да разконспирирам комшията, че ми краде от тока, май ще подиша CN (хлорацетофенон) или Нонивамид —високоефективен „технически пипер“. Каквото му е на късмет, щото са ми разбъркани в пълнителчето.
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
(автор на темата)
Прав си. Това не е кражба, тъй като дефакто Е.Он са си взели парите. И аз мисля, че в този случай личната саморазправа би била най-доброто решение! Тъй като панелните блокове не са много грамотно свързани - директно бих свързал на късо главния им кабел!