Тук е от: 05 Фев 2007 15:55 Мнения: 2060 (автор на темата)
Петък 13
Ооо, о-ле-ле, петък тринайсти е, Ооо, о-ле-ле, петък тринайсти е.
Петък тринайсти е, ставам в десет, цепи главата ми як мъхмурлук. Някой е откраднал навън Mercedes- а, но всичко лошо не свършва до тук.
Негър ми води след миг дъщеря ми, бременна в третия месец била. Сякаш в главата ми звънват камбани, след като долу ме блъска кола.
О-ле-ле, о-ле-ле, о-ле-ле, о-ле-ле...
Припев: Петък, петък тринайсти е, ден на бедите. Празник на лошия, ех лош късмет. Късам, късам си нервите, свършвам парите, ден, в който нищо не ми е наред.
Ооо, о-ле-ле, петък тринайсти е, Ооо, о-ле-ле, петък тринайсти е.
Данъчен в моята фирмичка влиза, несподелена е наш’та любов. Щатите пак ме отрязват за виза, с микроинфаркт се потя в Пирогов.
Дузпа на мача изпуска Стоичков, скарвам се с мойта любима жена. Страшен карък, а отгоре на всичко... Как се заспива при пълна луна.
Тук е от: 07 Апр 2007 10:42 Мнения: 181 Местоположение: Шумен
и аз не бях на училище, но датата изобщо не възпрепятства доброто изкарване на деня. Даже повече от добро. Чувала съм за лоши случки на тази дата, но явно това са само суеверия. Все пак това е само една 'фатална' дата ...
_________________ Плачи тихо, смей се високо, обичай силно и отмъщавай жестоко...
Тъкмо щях да кажа "Абе днеска не е петък." и погледнах календара. Много бързо минала тая седмица. Щом е тринайсто число значи не е на добре работата. Авансът е минал и изхарчен, а заплатата е далече.
Петък ако не е тринадесети, не е никакъв петък, а тринадесети ако не е петък, то не е никакъв тринадесети! Тогава са си най-обикновени дати и дни от седмицата!
P.S.Като си чета горенаписаното си правя извода, че явно жегата съвсем ме е смяскала, а идиотите с мощните мотоциклети навън съвсем ме стресираха от безкрайното очакване някой най-сетне да се размаже и да спре за малко тоя бесен бръмчилник и каране на задна гума. Вече цяла седмица продължава без почивка тоя идиотизъм около Руския и вече колкото и да съм хуманно настроен, си пожелавам петък - 13-ти да се случи за някой от тях! Грях ми е на душата, но вече наистина не се издържа!
_________________ “Преди години получих просветление за успеха. Спрях да вземам финансови съвети от бедни хора и здравословни съвети от болни хора. И спрях да търся духовно водачество от хора, които не можеха да демонстрират проявата на законите на Вселената в живота си”