Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7168 (автор на темата)
Нека в тази тема всеки да поздрави своите неприятели с картинка, стихотворение, поговорка, песен или с каквото друго се сетите. Аз ще започна с една картинка, която е специален поздрав за всички мои неприятели:
Гнуслярите никой не ги мрази, просто всички ги е гнус от тях...Толкоз за един от по- горните.
Тъй по ред на номерата. Нямам много неприятели но на прима виста се сещам за един гей недо**ан дето се опитваше да ми прави мизерии в работата. Ама истински гей, не е само стандартното название с които наричаме кофти хората. Просто си е улево. Офф няма да го описвам щот макар да ходи с костюм само ако дам отличителни белези всички ще го разберат кой е. Ама ще му счупя гейските очилца с лопата някой ден. Малка лопата за въглища... Мръсна и ръждива, не като тая от снимката. Няколко пъти. Два пъти бързо и фронтално- ЧАТ, ЧАТ... пауза докато бавно отвори кървави очички... Отваря ги... фокусира погледа си върху мен- ЧАТ още един път! За финал като си тръгвам няма да му оставя дръжката, че ще се зарадва.
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7168 (автор на темата)
Извън темата/подсказка:
Разкажи с какви. Сега ти е паднал сгоден случай.
А за самата тема, идеята ми беше да е с по-шеговит тон, но в крайна сметка каквото стане. Затова форумът е форум. Защото никога не знаеш накъде ще задуха вятърът.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
В момента имам много неприятели. Безчет. Гладни, диви , озверели ,бързи ,страхливи и дългоухи неприятели. На вид сладури , ама да не са ти в градината. Ей ,ще изгрезат кората на дърветата ,не смагаме да ги увиваме в мрежи, ще ги унищожат. Луди ни направиха ! Ей ги гадинките ньедни! Как дебнат само!
Най сърдечен поздрав към тях от мен и от ловец №1/въпреки ,че той си пада по архари и млади сърнички/.
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 6950 Местоположение: по пътищата.
SecondShoe написа:
Разкажи с какви...
Е как с какви. Садисти! Прави лопати, гъделичкане с коса /не с коса/, кой знае още какво ще излезе. Ей го на - ся и бомбаджия. Терорист! При първа възможност ще сигнализирам на тел. 166, но сега имам по-важно занимание - вкарвам въздух в една бутилка Каменица.
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 6950 Местоположение: по пътищата.
На всичките ми неприятели желая дълги години живот и здраве! Без поздрави! Живи и здрави! Това пожелавам и на всичките ми познати и малкото ми истински приятели! Живи и здрави! Благодаря ви!