Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12114 Местоположение: The O.C.
Днес гледам до Лаваца буквално след пешеходната ( завоя от Симеон Велики към Лаваца ) четвърти бакшиш на опашка ( импровизирана стоянка на бакшиши ) и гледам патрулка се задава. Викам си " ще го глоби " , ама вместо да гледат него, гледаха мен - пешеходеца, вървящ по тротоара. Затуй ги поздравявам с тоя дрифт
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Експертизата установи, че дървото се е движило с превишена скорост. Вече му е съставен акт и от ОД на МВР съобщиха , че нарушителя ще понесе цялата тежест на закона. Източник
Един шофьор паркира неправилно като едновременно запуши входа на паркинг и беше паркирал успоредно, и върху продължението на тротоарите. Мисля, че след няколко километра ще установи, че е направил грешка.
Поздрав за първото такси от стоянката между авто и ЖП гарата: Централна гара. От влака слиза Loveca_ и отива до едно такси: - Колко пари е до Тракия? - 4 лв. - Аз имам в себе си само 3. - 4. - Добре закарай ме нататък до 3 лв и аз ще сляза! Пътували и като наближили до Тракия , шофьорът спрял и казал: - Слизай! - Навън вали, няма ли да ме откараш? Още малко остава. - Слизай! След една седмица на Централна гара идва пак Loveca_. На стоянката - 10 таксита и едно от тях е онова с гадния шофьор. Loveca_ отива при негов колега и казва: - Колко е до Тракия? - 4 лв. - Ще ти дам 8. 4 за пътя и за 4 ще ми направиш една свирка! - Я да се махаш, бе! И така при всичките 9 и накрая отива при нашия познат и казва: - Колко е до Тракия? - 4 лв. - Добре! Ето ти 8. 4 за пътя и за 4 ще помахаш на колегите си като тръгнем и ще се усмихнеш! - Дадено...
Аз да си кажа да няма сърдити после. Средното ми огледало няма копче за нощно каране. Нощем ако закъсам пред Вас и вземете да ми светите с дълги ( вече споменах, че това светене не ми помага да запаля колата по-бързо ), смятам да Ви пускам заден фар за мъгла в отговор. Само да разбера как се пуска...