PufPaf написа:
Не съм поствал никъде през 2006-та, защото никога не съм мислел, че някой ще иска да му доказвам подобни неща. Единствено съм споделял с роднините и приятелите си.
Честно казано, по-добре е да не вярваш в тези "неща", защото иначе както писах човек придобива депресиращото чувство за "орис"... Иначе, ако се разтърсиш за "psychic wins lottery" в гугъл ще видиш, че има доста ясновидци които печелят лотарията, както и хора, които са видяли числата в сънищата си и тн. Абе, реалността е по-друга просто, но за практическите цели в животите ни явно е достатъчно това което си мислим и е по-добре да си останем невежи за истината.
Здравей,
След толкова години още ли мислиш , че наистина ти е предсказал или е по-скоро някаква интуиция + налучкване придобито с опита ?
Майка ми беше ходила при него позна много неща за миналото й и моето, и настоящето, но не знам дали не е въпрос на опит и на интуиция, което според мен е едно и също или да прихваща съзнанието, което беше впечатлението на майка ми. За бъдещето , нищо , дори каза нещо което вече 15 години чакам , а не се случва.
Мен безкрайно много ме подтиска мисълта , че едва ли не бъдещето ни е предначертано, нито мога , нито ще приема този начин на разсъждение, а такива дето го твърдят да вървят на май... си.