Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12382 Местоположение: The O.C.
Снощи един таксиджия се залепил зад моята кола с онези гадните фарове, дето едно време рекламираха, че късите били колкото дългите на нормална кола. Не знам на къси или на дълги беше, ама ме заслепяваше много гадно. Включих си добавката към средното огледало против заслепяване, ама си остана заслепяването от лявото огледало. Тъй ли, гад, и аз мога да съм гад. Бях на еднопосочна тясна улица. Сравнително равна. На първа и спрях да подавам газ. Тоя гад едва дочака първата пресечка и спря да ми свети.
Тази вечер един бакшиш правеше ляв завой и трябваше да изчака няколко секунди да се дотъркалям до въпросното кръстовище, ама гада ми присветна с дълги. Вече сериозно обмислям да си купя един такъв мощен фенер като ме заслепи някой отсреща да го вадя през прозореца.
Щом не си се дотъркалял до въпросното кръстовище НЕ СИ С ПРЕДИМСТВО! Бакшиша, колкото и да не е човек няма да те чака да изминеш половин километър на втора.
Мисля, че вече съм разказвал за наглите бакшиши между авто и ЖП гарата, които нощем се разкарват по неосветеното шосе край колите си. Вчера си карам в лентата за направо, която е непосредствено до стоянката и гледам отворена врата на таксиметров автомобил. Отдалече започнах да бибиткам, ама реакция от страна на водача нямаше. Наложи се да премина в съседната лента. Не ми е за боята ми или за неговата врата, ама те като не са хора, дай и аз да не съм човек...