Здравейте
Името ми е Стилиян Стоянов от Шумен съм
В момента съм в развод. Жена ми и цялото им мръсно семейство са заклети последователи на Боян, адвокатката която са наели е същата която Боян е ползвал при развода си, като имам предположения че обслужва и разводите на други жени последователки. Може би не е необходимо да уточнявам че и всичките и лъжесвидетелки са от курсът и какви се натвориха по съдебните заседания. Жена ми от 13г. не иска да се хване на работа, да не заредяла програми с които да умре а практикува „нищо правене“ като си мисли че ще живее вечно, то гласове от вселената, то местене на облаци и какво ли не беше, контактува единствено с хора от курсът, които като нея си мислят че Боян им е пуснал „информативен поток“ от който са станали свръхумни и т.н. повечето запознати знаят за какво става въпрос. По досъдебни производства и работа с институции се оказа че на много места знаят за проблемите около учението му – в полиция, вещи лица, в „Закрила на детето“, тъй като явно доста бащи се опитват да измъкнат децата си, които майките се опитват да ги гледат „по Боян“ и после да ги вкарат в курс и ученията му. При разговор с психиатри също споделят че много хора имат психиатрични проблеми след курсовете и има пациенти в психиатричната клиника в Царев Брод и за самоубийствата и т.н.
Най-големият проблем е че всички гнусотии от курсът се изсипват върху децата ни – държат се основно на трици, пържени картофи и Кока Кола с аспартам, опити за лишаване от образование защото учителките били „фалшиви майки“ и не били изкарали курсът, постоянно ги кара да носят шапки, абсолютна асоциализация, абсолютно никакви лечения а ги кара когато са болни да пият сок „STEP“, пълни им главите с откачените им теории, както и какво ли не още от „курсът“ се изсипа върху децата.
Контактувам с много хора на които жените им са в курса относно проблемите им и какво се случва с децата им.
Ще съм благодарен за всяка информация от мъже, които жените им са при Боян и бащи успели или правили опити да спасят децата си. Така също и ако мога да съм полезен на всеки с каквото мога.
За връзка e-mail:
stiliyan__stoyanov@abv.bg тел.0897 926 409, може и със скрити номера, гарантирам анонимност.