Засега изчаквай с изказванията за тази бира,защото напоследък имам малко горчив опит за няколко промоционални стоки на Лидъл от промоциите им в брошурата,например,някой неща въобще не бяха ги пускали в магазина и отговора на човека отговарящ за стоките беше "Свършиха" ,как да са свършили като в Понеделник деня на новата промоция в 8:05 бях там и нямаше много хора и естествено желаните стоки от брошурата за мен липсваха
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3191 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Топ марки на топ цени – от понеделник, 12 август / König Pilsener Бира
-- Пон Авг 12, 2013 23:19 --
Има цял палет от Konig-a! Почти беше неразбутан, аз взех два стека, около мен се тъпчат с Аргус! Гламав народ, дай 20 стотинки повече и пий истинска бира! Утре отивам за още 4-5 стека. Бирата е перфектна, произведена преди 11 дена, съвсем прясна! Сега ако ми сложат Budweiser, Radeberger, Warsteiner, Karmeliten и Konig да избирам, ще взема Konig-a! Има вкус на наливно пиво, каквото пиех в Германия! Ако ми я карат такава прясна съм съгласен и 2 лева да давам за кутийка! Имах останали 2-3 кутийки Radeberger, произведени 13.05.13 и вече почнаха да се появяват паразитни вкусове. Konig-a e трепач, уникален аромат и вкус! Все пак е портфолиото на Bitburger. Всички, които пият български бири и разни други марки на веригите да инвестират 2 лева и да вземат 2 кутийки, да ги охладят добре, поне 24 часа и след тях да си отворят бирата, която пият по дефолт и ще осъзнаят, че си дават парите за газирана вода!
-- Пон Авг 12, 2013 23:25 --
Кутийката една такава, металик! Още като я пипнеш се докосваш до лукса! Страшна работа, направо не искам да ги пия!
-- Пон Авг 12, 2013 23:26 --
Исках да кажа: Направо ми свиди да ги пия!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3191 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Може да излъжете машината за връщане на PET бутилки, като на бутилките от олио, оцет, мляко и т.н., върху баркода на бутилката сложите етикет от вода или друга напитка, която приема машината. Не го споделяйте с други, че като станем много маймуни, клонът ще се счупи.
Най-много обичам да ми сложат един изкуствен интелект и да ми кажат, че бил по-умен от мен. Веднага му намирам ахилесовата пета. Аз съм номер 1, аз съм най-големият!
Последна промяна aruba_man на 15 Апр 2024 21:57, променена общо 1 път
Да. Някои бутилки ги взема, като се махне етикетът, но за други, които ги сканира по форма, може да ги излъжеш с етикет от друга бутилка, която приема. Сложи етикет от вода върху бутилка от олио и сподели дали е станало.
Слагай етикет от напитка, която приема и ще я приеме от раз, пък бутилките, които приема, ги приема и без етикет.
Да не почнеш да пускаш бутилки, които не се рециклират, то има различни модели - PET, PVC, PP, PS и т.н. Гледай етикета. Аз пускам само такива, които се рециклират, изплаквам бутилката от олио, оцет или друго и така я пускам. Пише PET на нея, не знам защо някой е решил бутилка от вода - PET, да се приема, пък от олио - също PET - да не се приема. Затова съм намерил начин да няма двоен стандарт!
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12056 Местоположение: The O.C.
Само да не минава служител на магазина докато пускаш, че един мърмореше, че сме ровили от казаните и такива сме пускали. Аз продължавам да чистя платото и други обществени площи. Не ми пука особено, че после се задръства или че се цапали някакви сензори. Няма да лъскам бутилките от калта, с която са покрити. Не стига, че не приемат премазани, ами искат и чисти да са.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?