Тук е от: 23 Окт 2012 8:36 Мнения: 8 (автор на темата)
Моля препоръчайте ми фирма в Шумен за зареждане на климатик с фреон.Има едни на Цар освободител срещу БЧК, мотаят ме вече месец. Освен тях, има ли кой друг да ми свърши тази работа? Благодаря ви предварително!
Да не те отчайвам, ама само със зареждане няма да минеш. Първо трябва да се намери причината да избяга фреона, да се отстрани и чак след това да се зареди. За Импулс съм със смесени чувства, два пъти съм ги викал, първият път дойдоха на време и си свършиха работата, но втория чаках три седмици и се обадих ... на друга фирма.
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4576 Местоположение: Шумен
Пламен Георгиев,но не му знам телефона.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 03 Юли 2007 18:17 Мнения: 664 Местоположение: Shumen
Ако мога да ползвам вече отворената тема, искам да попитам според вас, когато един климатик работи на функция охлаждане добре (охлажда), а на функция отопление - не (т.е. не топли), има ли шанс за поправка и на какво се дължи това?
_________________ LIFE is the most exciting thing!
Ако ходите за ремонт и зареждане на автоклиматици в Дивдядово, при Марчо-0888 565 634, внимавойте не е коректен. Вместо да ви зареди климатика може да изтегли цялото съдържание от него. Недава и талонче, което машината за зареждане генерира.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12111 Местоположение: The O.C.
Защо му давате телефонния номер, след като не е коректен? Тоя в началото на Дивдядово почти срещу Ал и Ко съм склонен да вярвам, че не е коректен. А за изтеглянето на фреона - мисля, че това е нормална част от услугата. Машината го изтегля, претегля и се връща с количеството за допълване. Така се изчислява колко е нужно да се допълни. Това, че въпросния господин не прави всичко както трябва, е друг въпрос.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?