Тук е от: 08 Яну 2007 10:07 Мнения: 2611 Местоположение: Шумен (автор на темата)
Шумен в началото на 20 век : Шумен сега в началото на 21 век: Много жалко, нали... Уж сме европейски град а сегашната гледка не загатва нищо европейско.Вървяхме днес с Inspector Gadget и се чудихме кой е виновен. Май невинни няма за цялата тази идиотщина. Виновна е държавата, че толкова години не си мръдна пръста, виновни са общинарите с целодневната си обедна почивка, виновни сме и ние обикновените хора, че не ни пука ... Наздраве европейци
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2563 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Това е една снимка , но мизерията е повсеместна по тротоари , пътища и фасади на сгради.Без да броим масата боклук.Дори на центъра плочките около херсон са яко разбити , пред общината има дупки и т.н. Едно , че не се подменят , а второ че ганьовците паркират отгоре и ги изпочупват.
Парк Кьошковете - гр.Шумен
Снимката е правена от Добо.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов
Тук е от: 21 Мар 2008 20:27 Мнения: 49 Местоположение: in the middle of nowhere
Хммм, интересно, напоследък все чета как държавата ила виновна за... какво ли не! А какво е държавата - аз все си мисля, че "държавата - това сме ние", нали така гласи демократичния писан утопичен текст! Но то винаги трябва да се възмущаваме на другите, докато ние все сме изкупителна жертва! No hard feelings към конкретни хора - говоря по принцип!
Тук е от: 21 Мар 2008 20:27 Мнения: 49 Местоположение: in the middle of nowhere
Аз много философствам наистина, исках само да кажа, че не трябва да си търсим виновници от рода на някакво си безлично понятие като държавата - трябва ние да се изживеем като държавата, като града ако е по-точно даже... И докато ние тука спорим, а всъщност сме на едно и също мнение, някой сега си хвърля боклука ей така, където му скимне, някой някъде се възмущава на предния някой и много такива "някой" нищо не правят. Като малка всеки уикенд ме водеха из платото, последния път като отидох... само си спомнях за ПРЕДИ. Така че ако държавата не действа, да се задействаме ние - може и да не направим много, но малко по малко... бтв - прочетох всичко, явно не се изразявам адекватно, извинявам се
Не знам колко от потребителите тук помнят този ресторант.Аз лично много обичах да ходя там.Имаше едно беседка на големите камъни, толкова искам пак да я има.Сега мръсно, разрушено, опасно / още ме боли / , грозно......
Като ние сме държавата да вземем по една плочка, или кофичка асвалт от вкъщи и да започнем първо с тротоарите и после с улиците...Ония с целодневната обедна почивка, много ще ни се зарадват,гледайки из-зад тъмните стъкла на колите си.
DOBO и за тенекето си спомням с носталгия,нали го знаеш-горе на стария град беше,а масите бяха под дърветата.
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6427 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Да ти призная обичах да ме водят там. Детенце бях. Стъклото не го помня, мисля, че съм влизал един път, най-много два пъти. Сега ще го правят наново.Ще можеш пак да го посещаваш.
_________________ Винаги бъди себе си, не се вземай много на сериозно, и се наслаждавай на всеки момент от живота си! И ти можеш да работиш от дома. Виж как в Българския форум за надомна работа / Популяризирай сайта си в интернет със SEO оптимизация от Devseon
Тук е от: 09 Фев 2007 15:36 Мнения: 2563 Местоположение: Назад във времето , когато България беше царство!
Като изключим снимката на тракията , която прилича на ГУЛАГ другите цепят.Но пак са от по-късен период , когато предшествениците на дъбов и костов са започнали усилено освинване на града.
_________________ "Всичко е добро, когато е добро за България" - Стефан Стамболов