ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 10 Дек 2024 9:55

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 119 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бакшишите не са хора!
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2013 13:09 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 14 Яну 2013 18:42
всяка седмица пътувам със такси .... от Аквата до Флекса ( театъра ). Равносметката е , че съм ги научил кой какъв е по номера натаксито вече :). 50% от случайте касов апарат не ми пускат , но мен това не ме бърка кой знае колко .... все пак си знам колко дължа дори и да ме бутнат през светофарите.
Та ето и няколко случая .... влизам в едно такси ( ползвам една и съща фирма да подчертая , просто с нея съм свикнал да пътувам ) кара ме до театъра без апарат , питам го колко ... казва ми 1.90 ... давам му ги и офейквам ....
На другия ден взимам друго такси ... кара ме без апарат по същия маршрут във същата ситуация ( и в 2та случая светофар не ни е хващал ) човека ми казва 1.50 ...... е дадох му 2 лева и му казах да пие едно кафе от мене ....
На следващия ден го засичам пак ( 2рия ) качвам се кара ме до театъра вижда задръстване на руския спира си апарата и ме врътна зад театъра ( ясно ви каква заобикалка е ) слизам и ми казва 1 лев е за тебе .... И това вече при 3-4 човека , единствения начин да им дам повече от 1.20 е да им взема кафе ...

Така че .... реално както вие се отнасяте с хората така и те ще се отнасят с вас ...
Това с миришещите коли е по скоро .. несериозно ..... На ден в тези коли влизат поне по 30-40 човека. Кой се къпал , кой се подмил само , кой забравил , кой си вика колко е то лятото 3-4 месеца .... Човека не е виновен ( поне не пряко за тия неща ) айде може да понаправи нещо , ароматизатори ... тва онова но .... в крайна сметка няма да спите в тая кола.....

Едно нещо ме дразни при такситата ... и това е , че почнаха да се въдят някакви мини таксита без багажници ..... И като ти пратят такъв индивид , да ти каже "ама защо не каза че имаш багаж" ...... Е такива неща трябва да се наказват а не че колата била кална или нещо от сорта ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2013 15:44 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Извън темата/подсказка:
Окси такси си направил втори профил? :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2013 15:54 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

:lol: това към мен ли беше отправено ? Или си имате с някого стара там дразга и си закъснял с 1-2 месеца да му върнеш :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2013 19:59 
ЧЛЕНЪТ
ЧЛЕНЪТ
Аватар

Тук е от: 30 Апр 2008 10:54
Бе аз дрязга с никого /на професионална тема/ нямам....май 8) Втори профил също нямам /все пак аз съм само бакшиш,а не хакер/ 8) Ма ми е мнооооооооого интересно,коя е тази фирма,в която таксиджиите работят към социални грижи /вероятно на дотации/ че да ти спират апарата в задръстване,и да ти вземат за този маршрут 1,50?! Не за друго,ами като се прибирам към къщи да викам тях,щот са по-ефтини от автобуса! :BB07.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2013 21:38 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

да не става реклама .... "ония с гаргите" :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2013 21:49 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

а реално ти колко искаш да вземеш като при пуснат касов апарат излиза 1.90 ? :lol: .... Освен ако не искаш да ме прекараш през автогарата ... но много преди да сме стигнали до там ще съм ти казал да си чакаш по пиацата друг клиент :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013 18:12 
ЧЛЕНЪТ
ЧЛЕНЪТ
Аватар

Тук е от: 30 Апр 2008 10:54
Никъде не съм казал,че ще взема повече от показанията на апарата. Просто ми е странно, защо аджеба някой те вози по този маршрут за 1,50 и за 1 лев после. Ми след някой друг курс,ако продължава да сваля цената,накрая може да почне и да ти дава пари,че те е возил :BB07.gif Ае тоз дан та сваля нещо?! :ROTFL

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2013 18:43 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

хаха то и аз щях да си мисля същото ако беше "Тоз" а не "Тез" ... щото както ти казах не само той ме е карал за под 1.50 по същия маршрут :O01.gif
ти кво са изкара че всичките ме свалят ли ? :ROTFL

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2013 9:07 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Така, така...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2013 19:18 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 15 Яну 2007 14:01
Днес пресен - прибирам се от руския към автогарата, естествено намалявам до към 35 край училищата, ограничение 30, жълтия ми свири отзад, намалявам на ограничението - оня свири нон - стоп. Естествено слязох да го питам ЩО? Не каза. :twisted: Ако не беше 50 кила по-тежък щяхме да си приказваме повече от 2 минути. :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2013 20:14 
<5™
<5™

Тук е от: 23 Фев 2007 16:15
Извън темата/подсказка:
Цели 2 минути. Какво толкова ще си кажете. Всичко приключва в рамките на 20 секунди. Един пада и ... другия продължава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2013 22:57 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 13 Авг 2013 20:47
Да, но предварително трябва да си сложил щангата под седалката...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Дек 2013 19:23 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 15 Окт 2009 12:49
Бакша майката си трака 5 пъти минава такси с зелена лампа(тоест свободно) и 5 пъти ме подминава като малка гара ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Дек 2013 19:44 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Или тоест отивам на поръчка. В такива ситуации правиш с ръка телефон и насочваш ръката към главата си - демек да каже по радиото да изпратят кола.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2014 14:55 
Досега не съм писал в този сайт,но попаднах на тази тема и реших да споделя.Ползвам най-често едни таксита с зелена реклама,на къси разстояния.Стандартна цена от 2.10 лв до към 2.40 лв при повечето автомобили.От около месец засичам автомобил с Добричка регистрация/изключително мълчалив шофьор/който или не включва апарата. Или след намек от моя страна,че ми трябва бележката/два пъти/хартията му е свършила.И по обичайния ми маршрут цената му е 2.90лв и все няма 0.10лв.Дано съм била полезна на някого.
п.п. Може ли в Шумен да работи Добричко такси?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 119 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 10 Дек 2024 9:55

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: