всяка седмица пътувам със такси .... от Аквата до Флекса ( театъра ). Равносметката е , че съм ги научил кой какъв е по номера натаксито вече
. 50% от случайте касов апарат не ми пускат , но мен това не ме бърка кой знае колко .... все пак си знам колко дължа дори и да ме бутнат през светофарите.
Та ето и няколко случая .... влизам в едно такси ( ползвам една и съща фирма да подчертая , просто с нея съм свикнал да пътувам ) кара ме до театъра без апарат , питам го колко ... казва ми 1.90 ... давам му ги и офейквам ....
На другия ден взимам друго такси ... кара ме без апарат по същия маршрут във същата ситуация ( и в 2та случая светофар не ни е хващал ) човека ми казва 1.50 ...... е дадох му 2 лева и му казах да пие едно кафе от мене ....
На следващия ден го засичам пак ( 2рия ) качвам се кара ме до театъра вижда задръстване на руския спира си апарата и ме врътна зад театъра ( ясно ви каква заобикалка е ) слизам и ми казва 1 лев е за тебе .... И това вече при 3-4 човека , единствения начин да им дам повече от 1.20 е да им взема кафе ...
Така че .... реално както вие се отнасяте с хората така и те ще се отнасят с вас ...
Това с миришещите коли е по скоро .. несериозно ..... На ден в тези коли влизат поне по 30-40 човека. Кой се къпал , кой се подмил само , кой забравил , кой си вика колко е то лятото 3-4 месеца .... Човека не е виновен ( поне не пряко за тия неща ) айде може да понаправи нещо , ароматизатори ... тва онова но .... в крайна сметка няма да спите в тая кола.....
Едно нещо ме дразни при такситата ... и това е , че почнаха да се въдят някакви мини таксита без багажници ..... И като ти пратят такъв индивид , да ти каже "ама защо не каза че имаш багаж" ...... Е такива неща трябва да се наказват а не че колата била кална или нещо от сорта ....