ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 11 Дек 2024 0:09

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 323 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Какво знаете за Боян Стратиев?
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2013 20:14 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 17 Юни 2013 20:04
(автор на темата)
Моя близка от зимата ходи на някакви сеанси при него и направо откачи. Не разговаря, започна да пуши и да пие вечер уиски. Държи се някак студено говори за някакви граници. Теглила кредит от 1000 лв. за да му плати. Моля ако някой знае нещо за този човек да пише тук. Разбрах, че е някакъв мошеник викали му Гурото Боян Стратиев се казвал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Какво знаете за Боян Стратиев?
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2013 20:54 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
mitev_valentin написа:
Не разговаря, започна да пуши и да пие вечер уиски.
Айде сега, ше ме караш да съжалявам, че съм се оженил. Че кой не би... такава жена?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2013 23:41 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Недей да пишеш лошо, че има регистрация тука :)
Карах курса му, не са сеанси, ама както искаш така може да му викаш. Нещо като лекции са. Седиш си в една стаичка и той по 3 часа на седмица ( 1 ден ) ти надува главата как е живял, как отглежда децата си... ала бала.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2013 5:08 
<5™
<5™

Тук е от: 23 Фев 2007 16:15
Не съм го чувал този човек. Ловец, кажи повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2013 6:18 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 17 Юни 2013 20:04
(автор на темата)
порових се из нета и попаднах на това

http://shmoko.bg/index.php?mid=2&news=2248&pagec=5

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2013 7:52 
Няма нищо странно в това да пушиш и пиеш уиски, хиляди хора го правят по света. Естествено, че трябва да си плати това което си купува от човека, като отидеш на магазина пак пари ти искат, не ти правят подаръци.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2013 11:39 
Титан на мисълта
Аватар

Всъщност не задължава никого на нищо. Казва си : аз ям това и това, защото ... ала бала. Изследвал съм тези неща, тези храни или растения...
Аз например като взех да ям тези "питки", започнах да отслабвам и ги спрях. Нищо им няма на питките - вземаш си някакво количество бяло брашно и някакво количество трици от мелницата, слагаш малко вода и после в печката.
Ама смятам, че ще е некоректно да издавам некви работи за самоличността му, ако той не иска да ги разкрие.
//Тъпото е, че не иска да ми върне парите за курса, щото останах недоволен, ама все трябва да има начин да го накарам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2013 12:39 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 12 Сеп 2008 10:46
Ще ти ги върне, ама ... друг път. :)
За глупостта трябва да се плаща.
Друг път няма да се запишеш на подобен "курс".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2013 13:25 
Форумен дух
Форумен дух

Тук е от: 03 Юли 2008 20:56
Мой приятел ми надуваше главата за този Боян, и накрая реших да отида. Ходих веднъж и повече не отидох. Даже вече бях в Германия и при едно от връщанията си през 2010 г. ходих при него единствен път. Говори странни неща и изглежда странен, не ми направи никакво впечатление. Говореше нещо против маята, че тя създавала някакви киселини и те обърквали целия ни живот, ето защо в никакъв случай не трябвало да ядем хляб с мая...
Доста мои познати от бившата йога-група са ходили при него за кратко и после да се отказали да ходят. Факт, нещо ги е отблъснало. А един дори получи психични проблеми, след като само за Боян говореше и се записа на негов скъп неколкомесечен курс. Прекъсна курса. Едвам го спасиха, беше нагълтал хапчета да се трови. Разби си семйството и бизнеса, а беше преуспяващ човек във всичко. Сега не прилича на себе си и е на постоянни антидепресанти. Заради посещенията при Боян... :M10 :01_crazy.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2013 14:18 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 02 Фев 2007 19:23
Ефектът на сварената жаба

Вземате една жаба и я пускате в тенджера с вряла вода. Жабата веднага ще реагира и ще изскочи от врялата вода. Но ако сложите на котлона тенджера със студена вода и пуснете в нея жаба, то животинчето няма на избяга, а с течение на затоплянето дори може да му стане приятно. Но няма да се усети когато кипне водата и ще се свари. Така е и с нас.

Всъщност точно в това, че оставаш с впечатлението, че всичко което се върши в /курса му или сеанси който както желае да нарече дейността му / е доброволно е точно нередното. В курса не се попада случайно. Всеки попаднал в курса го е завел приятел /познат или роднина/ това много напомня на едни структури наречени ПИРАМИДИ. Като в началото те убеждават че се събират някакви хора да си споделят проблемите били те здравословни или емоционални. Чак впоследствие в един избран момент ти поднасят информацията, че твоя проблем има решение но за целта трябва да платиш определена сума. Съзнателно не споменавам точна цена поради причината, че в годините цената постоянно нараства и то чувствително. Продължителността на курса не случайно е девет месеца по един ден на седмица по три часа. По такъв начин през времето на курса ти намекват или направо ти казват, че трябва да водиш нови кандидати за курса. Зависимост от конкретния човек се действа по различен начин.
Имам много какво да кажа по темата но времето ми е ограничено в близките дни ще намеря време да споделя моето виждане по въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2013 20:27 
Боян Стратиев в сайта Сибир
Където си е правил няколко регистрации които са идентични но явно когато ги е правил в същото време е контактувал с извънземните и е забравял паролите си но както и да е важното е какво е писал.
Boyan Stratiev, 44г.

________________________________________ Паспорт
Държава : България
Град : Шумен
Рождена дата : 17 Май 1968
Зодия : Телец
ID : 275991

Показвания : 90
Последен логин : 27 Февруари 2013, 05:04
Последна промяна : 27 Февруари 2013, 05:11
Линк към профил : http://www.sibir.bg/newboy3000

Външен вид
Височина : 168
Тегло : 57
Телосложение : Нормално
Цвят на косата : Руса
Цвят на очите : Кафяви
За мен
В сайта съм за : Развлечение, Нови приятели, Запознанства
Образование : Средно
Приход : 1000 - 1500
Работи в сферата на : Маркетинг / Реклама / Връзки с обществеността
Семейно положение : Женен/Омъжена
Ориентация : Бисексуален/а
Деца : Не
Пушене : Не
Алкохол : Не
Лайфстайл
Секс
Харесвам : Секс за една нощ, Секс с непознат/а, Групов секс, Секс на задната седалка/в асансьора
Стил
Харесвам : Анцуг и маратонки всеки ден
Нощен живот
Петък вечер най-често съм в : Най-горещите заведения на сезона, Пиано барове, Квартални кръчми
Храна
Най-често съм на : Дюнери, бургери и друг джънк, Свежи салати, кълнове, чай с мед, Готвеното за деня в най-близкия ресторант, Сам/а готвя, Каквото и да е
Най-често се храня в : Луксозни ресторанти, Кръчми и механи, Вериги за бързо хранене

Край на цитата от сайта.

Няма да обръщам внимание на сексуалната му ориентация всеки може да си го ръга където си иска стига да не ме кара аз да го обладавам.

По скоро интересното е посочения начин на живот в частност начина на хранене.

Налага се въпроса кога /хайде няма да кажа ЛЪЖЕ/ не казва истината, тук или в курса си в който убеждава /по един или друг начин/ курсистите си да се хранят с определени хрумнали му на него храни от типа на ръжени питки /няма нищо лошо/, така полезните /няма спор че са вкусни/ пържени картофи /поне да ги препоръчваше варени/ препоръчваната за полезна кока кола лайт /съдържаща така известния E951 : Аспартам (Aspartame) / или препоръката му от редовната употреба на УИСКИ / така и не обяснява смислено защо точно уиски като на всички е известно как се произвежда алкохола в България независимо какво пише на етикета и препоръчва точно Савой на курсистите но той пие Джак Даниелс/ дава някакви идиотски обяснения на ползата от алкохола но както обикновено не дава цялата картина, действително алкохола разширява в първия момент кръвоносните съдове но в последствие те се свиват и ефекта е обратен но да не влизаме в подробности.
Също да се запитаме как така той е човек който не се разболява а посещава лекаря си и още повече аптеката за лекарства,/поне да каже едно здравей като види познат а също така като кашля да си слага ръката пред устата/ нали има система с която да не се стига до медицински услуги. Знам това по стечение на обстоятелствата посещаваме един и същи медицински център и аптека в тракийския.
Прави впечатление и регистрацията му в сайта http://www.pomagalo.com/newboy3000
Където се представя за учител.Но в крайна сметка който иска да научи нещо за него просто да се разрови и да разпита тук там в квартала нямам желание повече да се занимавам с него не е чист човек/ако изобщо може да се употреби тази дума за него/
Боянчо живее в Шумен
бул.СИМЕОН ВЕЛИКИ No 11, вх. 1, ап. 20
Кара Chevrolet aveo H6827BA
Как ходи облечен няма да описвам дори клошарите са по спретнати и чисти

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2013 10:02 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2009 18:44
Боян с години да бяга назад няма да го стигнете откъм знания ,вече как се облича какво пие какво кара - въпрос на вкус ..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2013 12:39 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
А на какво мирише?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2013 12:43 
Форумен дух
Форумен дух

Тук е от: 03 Юли 2008 20:56
Олеле даже няма висше образование, а само средно... :03_silent.gif :M10

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2013 14:22 
Титан на мисълта
Аватар

В момента получава такова.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 323 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Следваща
Бърз отговор

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Какво мислите за войната между Русия и Украйна?

в Политика

Loveca_

11

18572

27 Фев 2022 0:39

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 11 Дек 2024 0:09

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения