lirexbg написа:
Здравейте,
Къде мога да подам сигнал за тормоз от страна на родителите ми. Майка ми постоянно ми вика че съм болен мозък, че нямам никакъв опит.
Едно е ясно - родителите ми не се обичат и навлизат в критическата вече.
Но къде поне бих могъл да подам някакъв сигнал. Писна ми от тези глупости маааму стара.
Живея при тях. Но когато се преместих в горната стая на къщата, майка ми ми вика че съм се изолирал от тях. Е, какво да правя. да стоя при тях и да гледам някакви котенца в тяхната стая ли. Моята стая е по подредена от тяхната, а и телевизора ми е по хубав.
А, да , и работя. Извинявам се, но само мамините синчета спат до стаята на родителите си.
Вчера се поразрових из един саайт за полжително мислене и майка ми най нахално ми каза че съм бил член на секта.
Преди време се скарах с вече бившата си приятелка и пак вината е в нашите. В смисъл че не сме били един за друг , бъра . бърза и т.н.
Моля за помощ...
От задъханото писание не става много ясно за какъв тормоз става дума:)
По принцип, можеш да потърсиш Агенция за закрила на детето, но не се сещам как ще ти помогнат в случая- не споменаваш да те бият или да те оставят без подслон и храна. Казваш, че работиш...а имаш ли разрешение за това- от ИТ и съгласие на родителите си?