Заглавие: Re: Някой може ли да ми каже сайт от който мога да си драпна NFS
Публикувано на: 01 Апр 2009 10:24
Опитен
Тук е от: 24 Фев 2007 8:39 Мнения: 248 Местоположение: 'дет ме отвей вятъра
Глупости на търкалета Ти въобще имаш ли регистрация в някой торент тракер?! И в Арената и в Замундата ги има всички NFS-та.За другите не знам,защото тегля главно от тия двата.
Публикувано на: 01 Апр 2009 10:27
Модератор
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4640 Местоположение: Шумен
Euro truck simulator, draever изтегли си я.. страшна е, а до НФС наистина има я в арена...
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Публикувано на: 01 Апр 2009 13:06
Ентусиаст
Тук е от: 27 Мар 2009 20:20 Мнения: 29 Местоположение: шумен (автор на темата)
абе човек имам регистрация и в двата сайта тарсил сам ги обаче ми искарва или демо версии или някои дето вече сам ги превартял пак и ако намериш цялата игра на NFS Carbon или на NFS Pro street ми прати линк да си я истегля и не ми се прави на много разбрал
Публикувано на: 01 Апр 2009 16:34
Модератор
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4640 Местоположение: Шумен
еее и във вас да ти бучи двигатела на главата...
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Публикувано на: 01 Апр 2009 19:55
Опитен
Тук е от: 24 Фев 2007 8:39 Мнения: 248 Местоположение: 'дет ме отвей вятъра
Пич,поста на СеКо беше адресиран до мен ,а колкото до тегленето-повредата е в твоя телевизор Даже и аз пуснах да тегля "Карбона" ,вече съм над 80% и си държи доста добра скорост.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 02 Фев 2023 15:55
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения