Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3058 Местоположение: Centrale
(автор на темата)
След излизане от киносалоните, мнозинството от зрителите наричали гастарбайтерите ни в Германия - "излагация за България", "абсолютни съвременни копия на Бай Ганьо" и т.н. Някой станал ли е свидетел на подобна случка?
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
Ако се съди по трейлъра това е психародепресарска българска драма, напълно в традициите на съвременното българско кино. Следователно, нямам никакво намерение да го гледам.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14
aruba_man написа:
Някой станал ли е свидетел на подобна случка?
Не съм гледала филма и не зная каква е случката . Но съм ставала свидетелка на случки и съм чувала. И лично съм виждала този надпис в мадридски заведения и дискотеки -"prohibido para bulgaros"/забранено за българи/. Следствие е точно на подобни случки.
Ако се съди по трейлъра това е психародепресарска българска драма, напълно в традициите на съвременното българско кино. Следователно, нямам никакво намерение да го гледам.
+2
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3058 Местоположение: Centrale
(автор на темата)
Какво стана с този филм, още ли го няма по тракерите? Една година ще стане откакто беше премиерата му! Последният филм на Брус Уилис излезе на 20 септември в щатите, в замундата го бяха качили още на 17-ти и то в блу-рей рип!
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
Тук е от: 08 Яну 2007 10:07 Мнения: 2611 Местоположение: Шумен
aruba_man написа:
Какво стана с този филм, още ли го няма по тракерите? Една година ще стане откакто беше премиерата му! Последният филм на Брус Уилис излезе на 20 септември в щатите, в замундата го бяха качили още на 17-ти и то в блу-рей рип! [ Изображение ]
И аз това се чудя от доста време насам. Нищо няма да загубят, ако го пуснат из тракерите
Какво стана с този филм, още ли го няма по тракерите? Една година ще стане откакто беше премиерата му! Последният филм на Брус Уилис излезе на 20 септември в щатите, в замундата го бяха качили още на 17-ти и то в блу-рей рип! [ Изображение ]
никой от последните български филми няма да излезе в замундата ,както не излезе и мисия Лондон .. щото да няма пак катинара за тях
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 04 Мар 2021 23:33
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения