Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Много лично звучи, но ми се струва добра идея. Колко пъти гледам разни филми и се сещам за един-двама, дето ще му се радват, пък я ги видя, я не... Та, тук предлагам да се препоръчват филми лично, пък другите да си преценят. Пазачът на мъртвите Горещо препоръчвам на Dalt и Kinda. Български филм, но със Самуел и Ицхак Финци в главните роли, такова нещо просто не се изтърва. А ако имате и некрофилски щения... това е филмът. Детето/пазачът във филма си е направо находка. Разбира се, има и някои кухи моменти в цялата история, но всичко е в рамките на простимото. Абсолютно противопоказно за гледане от трезвеници, вегетарианци, спортисти, пенсионери (във всякакъв смисъл), както и за ръководното тяло на форума ни.
На някой на 12,13 години сигурно. Здрач? ОMG? Aз препоръчвам Life as a House, ако някой не го е гледал. Филмът е от 2001 година, но едва вчера го гледах. Силен филм. http://www.imdb.com/title/tt0264796/
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2326 Местоположение: The Challenger Deep
Като Mad Max и аз съм се заровила из старите филми за нещо ценно и пропуснато случайно, защото новите, с изключение на "Писател в сянка" и "Американецът", са пълна загуба на време.
Препоръчвам на всички, на които им е писнало от безмозъчни екшъни, псевдоужаси и захаросани любови:
Препоръчвам за всички ,харесващи някогашното българско кино. Много приятен филм , не е нито комедия ,нито трагедия,а точно трагикомедия. Ицко Финци /който не е сред любимите ми актьори/ тук е страхотен. Много приятен ,много човешки филм. И е само 43 минути. Ето резюмето:
Психологическа драма за късната и забранена любов на един мъж ...на средна възраст. Неочаквано и за себе си, той се влюбва в млада жена, а тя...
Тук е от: 14 Дек 2008 6:08 Мнения: 278 Местоположение: Амбър
Запа, даже препоръчването може да е обратно :) Да се препоръчва на хора, които знаеш че няма да им хареса, с надеждата все някое семенце да израстне в голяма тиква :) Утре на трезва глава ще се позанимавам, че в последно време съм гледал поне 10-15 breathtaking филма :)
_________________ Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.
Ей това е филма който не го е гледал нека да го гледа.Едно към едно е със действителноста, който има носталгия към онези времена може да отскочи до сервиз "Жигули" и да се наслади на гледката.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14
Ей сега ще ме емнете ,че препоръчвам турски филм. Но ми хареса. "Сбогуване" . Това е биографията на Ататюрк ,разказана през погледа на негов дългогодишен приятел и адютант Салих. С много любов е правен филма .На моменти разчувства до сълзи.
Впечатли ме една песен ,която звучеше на фона на преселението от Солун към Турция през 1912 година. Мислех ,че е наша народна песен , от години не я бях чувала.Няма нищо чудно ,комшии сме ,много общи неща имаме,защо не и песни . Препоръчвам го на любителите на биографични филми .
Тук е от: 14 Дек 2008 6:08 Мнения: 278 Местоположение: Амбър
Препоръчвам на Запа: Enter the void От режисьора на "Необратимо" сеш' ли се - публиката напуска залата около десетата минута По тоя филм е поработил 5-6 години и си личи. "Хваща"
_________________ Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 18 Яну 2021 13:12
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения