Заглавие: Re: Кой е най-тъпия филм който сте гледали?
Публикувано на: 10 Юни 2008 8:28
Напреднал
Тук е от: 21 Май 2008 11:41 Мнения: 491 Местоположение: Arizona
Има един култов филм, който не мога да харесам и да проумея - колкото и да се насилвам. Сума ти приятели ме уверяват колко е велик - уви не мога да открия, или почувствам нищо велико, жестоко, култово. Филмът се казва: The Rocky Horror Picture Show и си има цяло течение от последователи. Знам, разбирам, че е пародия на мюзикъл, филм на ужасите и фантастика, и въпреки всичко ми се струва най-тъпата възможна пародия, която някога съм виждала. Водиха ме дори веднъж в едно кино в Сан Франциско, където продължават с десетилетия да го въртят в петък, събота и неделя в полунощ и салонът беше пълен, публиката беше облечена като различните герои от филма. В момента на култови реплики - целият салон пееше, или отделни зрители, облечени като съответния герой /героиня - скачаха прави на седалките си и рецитираха репликите заедно ( синхронно ) с героите от екрана, а екзалтираната публика ръкопляскаше и виеше. Честно казано - шоуто, което публиката правеше ми беше много по-интересно от тъпия филм на екрана. До ден днешен не мога да намеря по-ужасен и тъп филм - на всичкото отгоре с тълпи фенове и последователи на възраст между 12 и 90 години!
Тук може да прочетете повече за филма, но на думи звучи много по-добре, отколкото е в действителност:
Публикувано на: 10 Юни 2008 18:14
Администратор
Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7199
Американците са си смахнати, но то е нормално. Поколения наред работят по 15 часа на ден за да си изплащат заемите и то е нормално да се смахне човек в такава ситуация.
Публикувано на: 11 Юни 2008 8:18
Ветеран
Тук е от: 08 Яну 2007 22:33 Мнения: 660 Местоположение: 1600 Pennsylvania Avenue NW, Washington, D.C. 20500
SecondShoe написа:
Американците са си смахнати, но то е нормално. Поколения наред работят по 15 часа на ден за да си изплащат заемите и то е нормално да се смахне човек в такава ситуация.
Мн на дълбоко търсиш причината че са смахнати. Според мен просто са такива
Публикувано на: 11 Юни 2008 9:10
Модератор
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4618 Местоположение: Шумен
Тунела на смъртта Мнооого прост филм нищо смислено и не е чак толкова страшен за колкото ми казаха
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Публикувано на: 01 Авг 2008 17:12
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 31 Юли 2008 15:39 Мнения: 2120
Най тъпият филм на всички времена, който съм гледал е един руски:
Мы бодрые, мы веселые, мы счастливые - в старото кино Култура в подземието.
Дори и хората, които бяха дошли да подремнат, напускаха залата. Това не ни пречеше с един приятел да се хилим като идиоти, понече си бяхме почнали паралелен коментар. Естествено другите ни гледаха точно като такива. Накрая останахме само ние в залата. На второ място за мен е Кин-дза-дза с прословутия си език.
Публикувано на: 01 Сеп 2008 7:42
Вор в законе
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
миха написа:
почти всички нови филми
Йосиф Сталин написа:
"Бандата на Оушън" всички серии,"Такси" всички...
защо така бе Сука?
Ты не пизди - сука привокзальная! А по темата - всички шитове от рода на "Лордове на пръстена","Хари Потъровци","Американски и пр. пайове","Гладиатори","Хора паяци" и други подобни "култови" буламачи!
Публикувано на: 01 Сеп 2008 8:17
Форумен шут
Тук е от: 27 Юни 2008 15:54 Мнения: 1808 Местоположение: Морей
За един филм на Ди Каприо не съм съгласна - TOTAL ECLIPSE (1995). Филмът не е много известен, френски е и Ди Каприо са го убеждавали да не приема ролята, защото това ще му съсипе имиджа. Наистина съвсем различна роля, нищо захаросано, пичът играе, та дрънка! Доста скандален филм (18+) и не го рекламират особено
Публикувано на: 01 Сеп 2008 10:43
-= Макс =-
Тук е от: 08 Яну 2007 22:50 Мнения: 1143 (автор на темата)
Йосиф Сталин написа:
Напълно съгласен - направо добавям всички филми с участието на Ди Каприо,че наистина много мед и захар тече от тях...
Изобщо не съм съгласен: 1.Баскетболни дневници 2.От другата страна 3.Кървав диамант 4.Бандите на Ню Йорк 5.Хвани ме, ако можеш 6.Защо тъгува Гилбърт Грейп 7.Животът на момчето
Изброените са страхотни филми, в които Ди Каприо показва големия си талант. Очудих се колко негови филми имам в колекцията си.
Публикувано на: 01 Сеп 2008 10:54
Вор в законе
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
Сигурно си такъв тип човек,мен лично не ме впечатляват сълзливи истории.Женственото му лице не е подходящо за повечето филми ,в които участва.Мое мнение - не ангажира никого.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Яну 2021 21:26
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения