В КОЛИБАТА все още го има. Като напишеш на "търсене" The Secret излиза на втората страница по средата някъде. Има и продължение Beyond the Secret (2008), но не съм го гледал още. И The Opus (2008) се явява някакво продължение. Става, но не ми хареса това, че историята във филма не е по истински случай.
_________________ Това, което някои намират за невъзможно, е нещо, което не са виждали преди. Вярвам на този, който се стреми към истината, съмнявам се във всеки, който е убеден, че я е открил.
Тук е от: 24 Юли 2008 21:28 Мнения: 218 Местоположение: Шумен сити
Мда тамън си мислих да пиша и за The Opus и за Beyond the secret.Междудругото BDS го гледай щом още не си.Заслужава си колкото и The secret. #много благодарно за линка за колибка-та.Налазвайте...
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
Бобо,объркала съм се.Извинявай. От друг тракер изтеглих филма- от Torrents Masters-TB. Но в момента е претоварен и не ме допуска да вляза. Там е с български субтитри. Заглавието е "911 in plane site". Ако имаш проблем с регистрацията пиши на лични.Мога да давам покани. Филма си заслужава.
ми изглежда малко странно да ни агитираш да го гледаме. Ще го дръпна да видим дали има нещо ново.
_________________ Това, което някои намират за невъзможно, е нещо, което не са виждали преди. Вярвам на този, който се стреми към истината, съмнявам се във всеки, който е убеден, че я е открил.
Култовата в Youtube поредица The Arrivals се появи в Замунда. При това с български превод, а на всичкото отгоре според описанието в торента са и свалените(липсващите) от тубата епизоди, както и тези със забранен звук. Това когато го гледах за пръв път направо ме хвърли в тъч. Поредицата е на моменти доста шокираща и звучи пресилено, но все пак се повдигат много интересни въпроси и като цяло има добри попадения. Не знам дали всичко в торента е наред, но изглежда доста обещаващо. Приятно гледане!
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
"Прокълнати и забравени" - много тежък и страшен филм за чеченските войни.Режисьор е Сергей Говорухин,който сам остава без крака след като е обстрелян по време на снимки.Не го препоръчвам на хора със слаби нерви!С удоволствие бих го превел,но не знам как се правят субтитри...
Sugar: The Bitter Truth / Захарта: Горчивата истина (2009) "Това е една лекция на Робърт Лъстиг, професор по педиатрия от катедрата по ендокринология на Калифорнийския университет на тема "ЗАХАРНАТА ФРУКТОЗА". Един дълбок анализ на високо академично ниво, за структурата и последствията от консумацията на захар, описващ истинското лице на тази ОТРОВА."
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
http://www.zamunda.net/details.php?id=179029&hit=1 "Обикновен фашизъм" За този филм бях чувала отпреди много години. Не мислех да го гледам. Казвах си ,какво може да има толкова в един стар документален руски филм за фашизма. Преди ден-два имаше някакво предаване по телевизията и Красимира Патрашкова спомена за този филм. Думите и бяха нещо от сорта ,че досега тя не е гледала по-добре направен филм за фашизма от този. Издърпах го и го изгледах. Това е уникален филм. Бих могла да го сравня със ..." Списъка на Шиндлер". Може би този е още по-въздействащ. Стари ,уникални кадри . А и гласа на Михаил Ром......
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 04 Мар 2021 23:47
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения