Заглавие: Re: Филмът на който плаках (срам ме е, но ще кажа)
Публикувано на: 19 Авг 2009 9:56
Ентусиаст
Тук е от: 02 Апр 2009 10:35 Мнения: 55
Филмът е "Талибанска справедливост 2: Бомба под волана." С Робърт Де Ниро, Антъни Хопкинс и Шон Конъри. Много бомби и много кютеци. Перфекткна актьорска игра. Разплаках се от умиление. По принцип не плача на филми, владея се, но този...нямаше как.
Публикувано на: 19 Авг 2009 11:42
Ентусиаст
Тук е от: 03 Авг 2009 0:04 Мнения: 25
"Лабиринта на Пан" ("Pan's Labyrinth")- невероятен филм. И на много други съм плакала, но за този мислех дни наред, след като го гледах. Много е красив и уникален. Изобщо всички филми на Гилермо Дел Торо са много хубави. Горещто препоръчвам и "Тhe Orphanage" и "The Devil's Backbone" (не знам как са превели заглавията на български, за това ги написах на английски).
_________________ Life is a sexually transmitted deasease.
Публикувано на: 19 Авг 2009 20:38
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Извън темата/подсказка:
"Лабиринтът на Пан" е един от любимите ми филми. Никой друг обаче не го харесва. На когото и да съм го предлагал - ядец. Браво, Стеф, следващия път ще си поговорим покрай огъня, че предния път май не се забелязахме.
"Човекът-слон" го изгледах преди няколко дни.Легнах пред лаптопа заредена с носни кърпички да гледам филма и зачаках да заплача.И..той свърши ,но без сълзи.Изненадах се от себе си ,че дори не се трогнах кой знае колко от филма.Възможно е,ако го бях гледала преди 10-15 години да ме разплаче този филм,възможно е с годините емоционалността да се притъпява. А иначе обичам да си поплаквам на филми.На "Мостовете на Медисън"лях литри сълзи.Плаках на "Списъка на Шиндлер",а скоро ме просълзи "Девета рота".
Публикувано на: 22 Авг 2009 5:27
<5™
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6427 Местоположение: Шумен,Центъра на света
"Тигър и Дракон" - не е истина този филм как ме докара до ревяща истерия.Влизам аз в киното с кола и пуканки / много скъпи бяха както и билета за киното /.И чакам с нетърпение препоръчания ми филм.И се започва ...и стигна до там, че повиха охраната да ме изведат от залата.Ама прави си бяха хората.Развалям на другите филма.Понеже съм голямо магаре и плача силно. Ох, като се сетя за тоя филм и пак ми иде да се разплача ... от смях!
Публикувано на: 22 Авг 2009 14:37
Баш майстор
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4144 Местоположение: Шумен
Не плача на кино, не съм чувствителен като Добчо! Обаче пък, вкъщи рева яко, защото .... а бе, все като ще се правят кюфтета вкъщи, на мен дават да кълцам лука!!! И все се пада като дават някоя комедия в неделя по обяд!
Публикувано на: 22 Авг 2009 14:54
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 12 Сеп 2008 10:46 Мнения: 2713
И двата ги има в коментарите преди моето мнение: The Green Mile /Зеленият път/ El Labirinto Del Fauno /Лабиринтът на Пан/ Уникални филми!
Извън темата/подсказка:
Zappa явно не четеш коментарите в подраздел "Филми", щом казваш, че никой не харесвал "Лабиринтът на Пан" - има много възторжени мнения за него, включително и едно мое
Публикувано на: 22 Авг 2009 19:10
<5™
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6427 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Извън темата/подсказка:
Вярно, че е офф обаче не мога да се сдържа да благодаря на Шу за супер екстрата която сложи в сайта да не виждам мнения на когото не искам.От както я има един пост на Алекс не съм чел.Шу, много ти благодаря! )))
Публикувано на: 22 Авг 2009 19:27
Баш майстор
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4144 Местоположение: Шумен
Извън темата/подсказка:
Вярно, че и аз съм Off, ама Добчо е клубен водач и мъдрец от Шао-лин и ще ми прости. А Шуто пък ме уважава, както и аз него! Та исках да попитам. Шу, да не се е бъгнала нещо тая екстра? Уж Добчо не ме чете, а ме е прочел, хммм... не ми харесва тая работа, ами ако напиша някоя истина за него, дето не му е изгодна и той я прочете както сега? Трябва да ставаме на кълбо после и язък за добрия Добчо, зян ще отиде...
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:02
Нов потребител
Тук е от: 30 Авг 2009 20:06 Мнения: 2
1. Leon: The Professional (1994) 2. Гладиатор 3. Троя (драматичната история, на фона на невероятен саундтрак - просто такива филми са ми слабост) 4. Смело Сърце
За други не се сещам в момента, но ще добавям ако се сетя по-късно.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 16 Яну 2021 14:27
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения