Заглавие: Re: Филмът на който плаках (срам ме е, но ще кажа)
Публикувано на: 15 Окт 2009 1:12
Форумен инвентар
Тук е от: 07 Мар 2009 0:30 Мнения: 3513 Местоположение: Woodgrange park station
К-19 The Widowmaker - по истински случаи, има доста тежки моменти.Филмът е заснет по истински случаи, но както винаги янките трябва да променят нещо и са по осрали малко филма на две три места.Типично за тях.До ден днешен историята за тази трагедия се пази в секретност.Очаквасе към 2025 година(ако светът съществува) да се разкрият всички докуменсти и архиви.
Публикувано на: 11 Дек 2009 9:07
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13175 Местоположение: винаги на №14
http://masters-tb.com/details.php?id=45374 Тъжен , мил , трогателен и много нежен разказ за любовта ,верността и лоялността към тези ,които обичаме! Филма е създаден по истински случай.За кучето Хати,което след смъртта на стопанина си 9 години всеки ден го чака точно в 5 часа на гарата.
Публикувано на: 13 Дек 2009 9:11
Ветеран
Тук е от: 13 Яну 2007 23:28 Мнения: 566 Местоположение: 192.168.1.1
Извън темата/подсказка:
Последният филм на който плаках се казваше нещо като "Creampie Gangbang" - плаках щот не участвах... Също така плача на доста от филмите на Роко Сифреди. Такъв анализатор е тоя човек - дълбок, прочувствен!
Публикувано на: 17 Дек 2009 18:26
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 12 Сеп 2008 10:46 Мнения: 2713
Извън темата/подсказка:
zmey_gorqnin написа:
Последният филм на който плаках се казваше нещо като "Creampie Gangbang" - плаках щот не участвах... Също така плача на доста от филмите на Роко Сифреди. Такъв анализатор е тоя човек - дълбок, прочувствен!
Личи си, че си човек с мек ... характер. Лесно се разчувстваш.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 16 Яну 2021 13:28
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения