Заглавие: Re: Филмът,който ви е направил впечатление
Публикувано на: 16 Яну 2012 21:26
Нов потребител
Тук е от: 15 Яну 2012 20:36 Мнения: 10
Стъпки в пясъка Страхотен български филм.Отлична актьорска игра и сюжет. Филма разказва за това,как се развива живота на един обикновен човек,който просто обича жената на живота си...
Публикувано на: 19 Фев 2012 8:48
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Отново благодаря на Кзинт за филма. "Высоцкий Спасибо, что живой" / "Висоцки Благодаря, че съм жив "(2011). Снощи с огромно удоволствие гледах докъм 1 часа. Впечатлена съм от историята във от филма.... От Аватар бг не можах да сваля субтитрите , но го намерих и в Аве-торентс: http://www.avetorrents.com/details.php?id=197091
Преди няколко дни гледах "Желязната лейди " и филма за Хувър. Бях впечатлена от играта на Мерил Стрийп и Леонардо ди Каприо. Но особено бях впечатлена от грима . И двамата актьори бяха неузнаваеми ,когато играят Тачър и Хувър на по-стара възраст. Да , за грима в тези два филма бях впечатлена , за Оскар са. ...но.... преобазяването на актьора ,който играе Висоцки ме порази. Невероятен грим ! Каква е тази техника , която се използва , за да преобразиш толкова много един човек ...не зная... Ето снимката на актьора , който играе Висоцки.
Ето го същия актьор, в ролята на Висоцки. Поразително!
Публикувано на: 19 Фев 2012 13:27
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2315 Местоположение: RINGWORLD
Предполагах, че ще ти хареса. Когато го гледах първия път, спрях да проверя пак годината на производство. Да не съм се объркал и да играе себе си. Последните 2-3 седмици забивам из руските сайтове за подробности. Изкупили са всички намерени по света работещи камери от типа с който са снимани съветските филми през 70-те -7бр. май. Компютрите използвани за спецефектите са съизмерими с използваните за "Аватар". Не казват кой играе главната роля, не съм срещал такава креативна реклама досега. Даже на Путин не казаха преди да гледа филма. И сега черешката - прототипът на Татяна е Оксана Ярмольник(гугъл знае почти всичко).
_________________ "...орките не разбират защо хората протестират."
Публикувано на: 19 Фев 2012 15:07
№14
Kzint написа:
И сега черешката - прототипът на Татяна е Оксана Ярмольник(гугъл знае почти всичко).
Не го знаех това . Дори не знаех ,че по време на Марина Влади е имал друга любов.Ама и Марина Влади като каква истерична ревнивка я дадоха / сцената ,когато звъня по телефона преди инфаркта му/. Разбираемо донякъде , все пак филмът е на синът му от предишен брак. Всъщност ,вече знае ли се кой е актьора , играещ Висоцки? В руски сайтове чета , че е Сергей Безруков. Всички са сигурни в това , а и той бил си признал. Но в началото на декември в нашите медии излезе информация , че е Владимир Вдовиченков. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4366111
Публикувано на: 25 Мар 2012 15:29
№14
Много хубав филм гледах. "Заедно" , сръбски , нов филм. Ей такова нещо ми се гледаше - любови , изневери , раздели , силни , слаби мъже , динамика , драми ...и прочее. Накрая балкански хепиенд. Беше ми писнало от ъндърграундите и трагедиите на Костурица . Браво на сърбите...
Най-после се появи хубав нов филм. Още повече, че е по истински случай. Има няколко незабравими моменти ... сцената, в която двамата врагове - немският и английският войник с все сила удържат гредата, за да не се срути покривът на къщата, където са се скрили и диалогът помежду им. И не само това...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 13 Дек 2025 23:44
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения