Заглавие: Re: Филмът,който ви е направил впечатление
Публикувано на: 25 Сеп 2012 10:52
Нов потребител
Тук е от: 22 Сеп 2012 14:54 Мнения: 5
Определено филма който ме впечатлява е "Властелина на прастена" малко е старичък но пък на мен лично ми допада достае интересен. Но пък немога да отреча факта, че има доста грешкибъпреки това филма си го бива.
Публикувано на: 14 Ное 2012 23:07
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Бях се отчаяла, че 2012 ще мине без запомнящ се филм. Но не! Напълни ми душата този филм. Много е хубав. По датски мрачен, но страхотно направен филм. Все пак сценарист е Ланс фон Триер , аниматори на филма са българи, а в една от ролите е любимият ми гадняр Мадс Микелсен. В този торент аудиото е руско, но не дразни.
Гледала съм Ана Каренина с Татяна Самойлова, с Вивиан Лий, със Софи Марсо, но такава Ана Каренина като Кийра Найтли няма. Невероятен филм. Два часа и 10 минути стоях като закована пред екрана, на моменти дъх не можех да поема. Всяка картина, всяка мимика, всеки детайл във филма е изпипан. Незабравим филм.
Гледала съм Ана Каренина с Татяна Самойлова, с Вивиан Лий, със Софи Марсо, но такава Ана Каренина като Кийра Найтли няма. Невероятен филм. Два часа и 10 минути стоях като закована пред екрана, на моменти дъх не можех да поема. Всяка картина, всяка мимика, всеки детайл във филма е изпипан. Незабравим филм.
Най-хубавият филм, който съм гледал от години. А такава любов не съществува, има я само в книгите.
Публикувано на: 27 Яну 2013 11:26
№14
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Много се радвам, че точно ти хареса филма. Наистина е невероятен! И за мен това е най-добрият филм, който съм гледала от години насам. Досега има само два филма, които с удоволствие бих гледала втори-трети-пети път. Този е третият. Запа, наистина много хубаво ми стана , че точно ти го хареса. Зная ,че разбираш от филми.
Публикувано на: 27 Яну 2013 14:19
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2229 Местоположение: Шумен
Извън темата/подсказка:
А какви жени! Боже, какви жени имаше в този филм! Ако красотата беше престъпление, тези щяха да лежат с около десет доживотни присъди с Сливенския затвор.
Историята в ДЖАНГО БЕЗ ОКОВИ ни отвежда в северноамериканския юг две години преди Гражданската война и ни запознава с роб (в изпълнение на носителя на Оскар Джейми Фокс), когото съдбата среща с немския ловец на глави д-р Кинг Шулц (отличения с Оскар Кристоф Валц). Шулц е по следите на братята Бритъл и само Джанго може да го отведе до тях. Шулц придобива Джанго с обещанието да го освободи след залавянето на братята – живи или мъртви.
За мен това е филма на 2012 година. Препоръчвам го на всички.
Публикувано на: 23 Юли 2014 17:14
Форумен инвентар
Тук е от: 10 Яну 2007 21:18 Мнения: 3123
Чопър написа:
Що бълвоч се е изброил у темата..... чеки да спомена за наистина хубав филм - "превъзходство" с Морган Фрийман и Джони Деп ме зашлеви буквално!!!!
Много пък лесно те зашлевяват. На мене филмът ми тръгна трудно и така до края. Обзалагам се че филмът е по някоя готина фантастична книга и филмаджиите са нарисували картинката твърде едноцветно. Мрачен филм... Накрая две цветенца донасят малко надежда, но иначе само гаден апокалипсис ни очаквал. Едно от малкото хубави неща е че в бъдещето интернет няма да има Джефри Чосър пусна вирус в системата на Джони Деп и сичку се затри.
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Последна промяна Corey на 23 Юли 2014 17:39, променена общо 1 път
Публикувано на: 23 Юли 2014 20:26
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3622
А идеята, че човешкия мозък няма да изчака евлюционото си развитие да се случи по естествения път и неминуемо в бъдещето ще се слеем с машините, били механични или органични? А другата идея, спомената ни в Матрицата, че хората не можем да възприемем да ни е добре, а трябва да живеем в свят с мъка и болка,че дори когато някой желае да ни стори добро ние го възприемаме за враг? Както и неминуемото унищожаване на една идея, колкото и да е добра, просто защoто не можем да възприемем да живеем в един по-добър свят.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 14 Дек 2025 1:03
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения