Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4067 Местоположение: Шумен
Конкретизирай какво значи мало и голямо, Амапола. Аз само като чуя музиката от съседната стая и ме се драйфа вече! Единственият сериал който съм гледал поради липса на какво друго да се прави е: Aquí no hay quién viva. Наскоро мярнах по ТВ-то, че са пуснали някакво испанско сериалче, но е неизвестно и посредствено, също както и от актьорският състав нито един не ми е познат. Този сериал, който съм гледал, обра един куп награди и поради тази причина, предполагам, им идва скъпичък на нашите телевизии!
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
Blitzkrieg,не само за такива сериали може да става дума.Темата не е за любимите ни сериали,а за сериали въобще. Алекс,прав си.И при мен е така.Отида ли следобяд при майка ми настава пълна тишина.Пуска се Нова телевизия и от 14 часа до около 19ч е така.През цялото това време имам чувството ,че се намирам или в Делиормана,или в Истанбул.Един след друг се изреждат "Мелодия на сърцето","1001 нощи","Сълзи над Босфора" и като капак след новините в 19ч започва "Перла".Имена като Онур,Зейнеб,Кенан,Лейля са като че ли много по-често употребявани от някои наши български. А колкото до това ,което ме питаш -какво щяло да рече "мало и голямо",амиииии за жалост ще ти отговоря ,че точно това значи -"мало и голямо".Тези сериали много се гледат.От различни хора,от най-различни възрастови групи ,а дори и от мъже.И от деца.Дори имам пресен пример на дете ,което не искаше да тръгне на море ,защото щяло да изпусне сериите на един от сериалите. Напиши в Гугъл-"турски сериали-форуми" или "1001 нощ-форуми" и ще ти стане ясно какво ще рече мало и голямо. Сигурна съм,че има причина за това.Мислила съм защо е така.Имам някои отговори. Но вече ми се спи и ще оставя нещата за утре.
Тук е от: 03 Юли 2007 18:17 Мнения: 664 Местоположение: Shumen
Алекс, благодаря ти, че ми пусна този виртуален линк към "Aqui no hay quien viva". Повечето от 90те епизода съм ги гледала и цялата държава беше луднала докато ги даваха. Актьорската игра .. неотразима, особено образа на Фернандо Техеро в ролята на портиера, както и всички останали. Падала съм от смях от ситуациите, които се заформяха в "esa nuestra comunidad". Концепцията не сериалчето е просто разбиваща. Удоволствие е за се гледа, защото е много истинско и не скрива нищо от "странното". Става въпрос за живота в една кооперация, в която живеят хора с най- различни интереси и нагласи, от портиера и нетактичния му баща, с който живее в една малка стая; домоуправителя със семейството си, в което дъщеря му е перманентно разгонена, а жена му - властна над него и всички наоколо; високомерната манекенка Алисия, която има страхотно тяло и общо взето гледа как да изкара пари; хомосексуална тройка, която в даден момент очаква дете; трите дами пенсионерки, които завъртат винаги така нещата, че почва да става много интересно, едната от който е пристрастена към алкохола и на думи не прощава на никой мъж, а сестра й- за нея се смята, че евсе още девствена. Между другото, скоро през един от уикендите, когато гледах Антена 3, го пуснаха и толкова се изкефих. Btw гледах другия сериал, за който казваш, но ест. не струва. Иска ми се отново да има подобен сериал като "Aqui no hay quien viva" ("Тук не може да се живее"), или поне да го преведат на БГ и да го пуснат по каналите. Ще е доста обогатяващо!
_________________ LIFE is the most exciting thing!
До скоро по БТВ в късните часове излъчваха испанския сериал "Моите мили съседи", който беше супер сладък и разтоварващ. На някой серии съм се смяла с глас посред нощ, което е добре. Обичам испанското кино, дори в сериозните филми винаги има някъкъв тънък хумор, а и актьорите са все темпераментни, както и сюжетите горещи... Разбира се правенето на сериали е индустрия. Вероятно има и подпричина напоследък да се излъчват предимно турски сериали, можем да интерпретираме доста...Факт е, че някои от тях са направени доста професионално ("1001 нощ"). Когато имам време и настроение за правене на нищо и аз гледам някоя серия...
Тук е от: 08 Яну 2007 9:15 Мнения: 1467 Местоположение: Шумен/Пловдив
Life, Weeds, Eureka, Two and a half men, Prison break, Heroes, Burn notice, Joey, The big bang theory, How I met your mother, My name is Earl, Reaper, The 4400, The secret diary of a call girl, Dexter, Gossip girl, Hustle, Kyle XY, Numb3rs, Supernatural, The class, The Dresden Files, The IT crowd, The unit
Мисля, че са това...тези, които са ми направили впечатление поне .
Аз се зарибих много по Lost. В края на януари 2010 започва последния 6-ти сезон. Ако в него сценаристите успеят да дадат отговор на всички загатки, които сътвориха до момента, за мен без съмнение това ще е най-великия сериал, правен някога.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Мар 2025 22:34
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения