1. За неизплатената печалба:
www.planetwin365.com e уебсайт действащ по същите закони, по които действа и bet365.com и efbet.com . Шансът да не ти се изплати печалба е същият както и в тези сайтове - ако има основание за това (злоупотреба, търгуване на коефициенти, съмнения за уреден залог и т.н.). Ако ми дадеш номер на залога (всеки фиш и залог си има номер в системата) ще пусна запитване за да разбера точно каква е била причината и дали е реален фиша.
2. СКАЙ СПОРТ 365 - България ООД извършва следната дейност:
Съдейства на клиентите да усъществят връзката м/у австрийската онлайн букмейкърска къща. Залозите се приемат в Австрия и са онлайн стандартни залози. Ти като залагаш от вкъщи в bet365.com в България ли залагаш? Съответно СКАЙ СПОРТ 365 получава комисион от австрийците за този залог. Този комисион се осчетоводява като печалба и върху него СКАЙ СПОРТ 365 плаща данък печалба 10% като данъкоплатец в България. Хазартен данък не се плаща в България, тъй като хазарт в България няма, има в Австрия - свободен европейски пазар. Ти как го разбираш това? Не е проблем да се плаща хазартен данък в България (тогава няма да се плаща такъв за този залог в Австрия). Проблемът е, че друг букмейкър освен монополистите Еврофутбол в България не се допуска и никога не е издаван лиценз за такъв, а има много, които са опитали да се регистрират. За сравнение в една много по - западнала страна - р. Македония са регистрирани 12 офлайн букмейкъра. Знаеш ли например, че Йордан Динов е опитал да регистрира като офлайн букмейкър Globet като техен представител, взели са им парите и не са ги одобрили в срок? Чел ли си как се става офлайн букмейкър в България? Знаеш ли, че българската държава е осъдена за това? Знаеш ли че за такива дела плаща българският данъкоплатец?
Може да си много голям хейтър, но хората си залагат в клиентските центрове и печалбите им се изплащат редовно и са много доволни даже. Ако искат да си ги декларират като придобити от хазартна дейност онлайн или в Австрия. Ако искат да си ги декларират и като спечелени от търговия (не знам само как ти разбираш клиента дето си купува австрийски хляб в България като търговец) и да си плаща данък в/у тях.
Ставаш смешен като защитаваш монополистите. Като си направят принтерите фискални и спрат да укриват данъци с тяхната "информационна система", тогава ги защитавай и казвай, че са по-голям данъкоплатец от Планет. Защото за мен са крадци. Аз не съм нито Динов нито никой. Просто съм един свободен гражданин и имам право на мнение...