ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Дек 2023 19:32

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Как да бягам по-бързо ?
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2012 17:23 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Terry написа:
Така, записах се на един спринт за аматьори който ще се проведе в Пловдив и ще бягам 200 метра.
Имам точно 1 месец да се подготвя. Не знам дали има запознати с бягането във форума но аз да питам. :) Как да си подобря скороста? Бягам 100 метра за 11,6 но на 200 метра става някаде около 23 секунди. Съвети?

Сладурче, ще ме прощаваш за намесата, но отиваш на спринт за аматьори и няма нужда да се състезаваш с Юсеин Болт!
Не влизам за спам, напротив, добронамерена съм- помисли за сърцето си и не се престаравай!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Дек 2023 19:32

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: