Заглавие: Re: Връща ли се славата на Българският футбол?
Публикувано на: 28 Фев 2014 21:37
Титан на мисълта
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12529 Местоположение: The O.C.
Направи ми впечатление коментара на коментатора - Разград са 30 хиляден град, а стадиона на тез Лацио бил 80 хиляден. И въпреки всичко, въпреки, че Левскари искали да подкрепят Лацио, пак победихме. Въпреки и един коментар на една жена в "Денят на совите", че в отбора имало 4 българи.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Публикувано на: 01 Мар 2014 13:07
Ентусиаст
Тук е от: 02 Фев 2014 14:34 Мнения: 37
Аз съм потресена от изказванията и действията на левскари,за какво злобеят? Това дори не е Шампионска лига, никой не се съревновава с успеха им, как може да подкрепяш Лацио, това е все едно да не подкрепиш България..имало 3-ма българи в отбора, е нали отбора е български, каквито и да има вътре, те играят за България...Късмет имали, е късмета идва при този, които го заслужава с крайна сметка?!
Публикувано на: 01 Мар 2014 16:25
Напреднал
Тук е от: 05 Яну 2009 13:17 Мнения: 490
radin написа:
Аз съм потресена от изказванията и действията на левскари,за какво злобеят? Това дори не е Шампионска лига, никой не се съревновава с успеха им, как може да подкрепяш Лацио, това е все едно да не подкрепиш България..имало 3-ма българи в отбора, е нали отбора е български, каквито и да има вътре, те играят за България...Късмет имали, е късмета идва при този, които го заслужава с крайна сметка?!
Само едно ще ти кажа - приятелството между агитките на Левски и Лацио датира от 13 години.Още от времената когато Лудогорец играеше люти дербита с Доростол Силистра и Глиган Грудово.Агитката на Лацио е подкрепяла Левски във всички негови мачове в Италия.Така,че не се правете на много интересни,а си проверявайте фактите преди да ставате смешни.
Публикувано на: 13 Мар 2014 23:04
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3686
Честно - зарадва ме резултата. Зарадва ме не защото съм фен на футбола, даже напротив, а защото едно нещо като ти го навират в очите и ушите ден и нощ идва момент, когато писва и почваш да не го понасяш - писна ми от мача с Лацио насам нон стоп Лудогорец та Лудогорец.... ееее стига вече! А и като цяло доколкото четох голяма издънка - повечето от времето си с човек повече, дузпа ти подаряват отърваш я.... явно славата на БГ футбола е като демокрацията из нашите земи - от време на време се загатва за нея ама през останалата час няма никакъв нишан, че ще вирее
Публикувано на: 14 Мар 2014 0:46
Велосипедист
Тук е от: 19 Мар 2008 19:20 Мнения: 571
Гледай си работата, чопъре. Поне да се интересуваше и да разбираше от футбол, та да им коментираш играта. А относно славата - естествено, че я върнаха тази година! След Левски през 2005/6 година някой български отбор да е стигал до тук?
Публикувано на: 14 Мар 2014 7:53
Акварист
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2150
(автор на темата)
Не вярвам на магии но вчерашният ни мач като, че ли бе прокълнат за нас. Наистина разликата в класите между Лудогорец и Валенция е колкото и разстоянието между тях. Но ние не можахме да реализираме 100% положения, които бе реализирал и един селски отбор. Явно психически не бяхме подготвени за славата която прерасна през главите ни. Или да мислим, че мача е уреден? Все пак като родолюбци трябва да поддържаме нашите футболисти, дори и тогава когато не им върви, тъй като те обединяват нацията .
Публикувано на: 14 Мар 2014 10:20
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 12 Сеп 2008 10:46 Мнения: 2712
Хейтърите изпълзяха от дупките. Ще им напомня, че Лудогорец падна от испанския "Валенсия" в осминафинал в Лига Европа, а любимият им ФК "Подуене" отпадна в първият предварителен кръг на същия турнир от колоса "Иртиш" (Казахстан). Българската злоба и завист нямат край ...
Публикувано на: 14 Мар 2014 14:14
Напреднал
Тук е от: 05 Яну 2009 13:17 Мнения: 490
FOWLER написа:
Хейтърите изпълзяха от дупките. Ще им напомня, че Лудогорец падна от испанския "Валенсия" в осминафинал в Лига Европа, а любимият им ФК "Подуене" отпадна в първият предварителен кръг на същия турнир от колоса "Иртиш" (Казахстан). Българската злоба и завист нямат край ...
А твоето любимо отборче - ФК Свинска Зурла с кого игра?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Юни 2023 1:51
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения