Заглавие: Re: Връща ли се славата на Българският футбол?
Публикувано на: 14 Мар 2014 14:59
Форумен инвентар
Тук е от: 13 Фев 2011 8:39 Мнения: 3686
Разбира се, че не ме интересува футболА, както мен така и много други хора и именно затова бе редно да се остави и глътка въздух за нас, а не непрекъснато да ми се навира пред погледа нещо, което не ме интересува, а на всичкото отгоре и да търпя укори, че не съм бил българин видиш ли щото ми е през оная работа кой къде и как играел!!! А освен всичко и помня как оня селяндур Киро Домус как скимтеше с думите "заради НЯКАКЪВ концерт може да няма мач на лудогорец" - това леко не обиди ли феновете на Роджър Уотърс, а??? Ама трябваше да търпим подигравката щото сме били БЪЛГАРИ, как ли пък не!!! Даже укори получих у фейса, че съм бачкал за турците и съм бил станал такъв вече щото видиш ли нямам право да ми писне ден и нощ едно и също - айде за четене мога да го избегна ама по радиото (особено радио Шумен) ми продъниха ушите бе!!! Абе капути дето толкова им се радвате на тия ритнитопковци - кога сте изпращали с такива почести и сте следели толкова от близо изявите на някой отбор по математика или информатика на международна олимпиада, а??? Кажете бе БЪЛГАРИ!!! Щото в отбора по математика и информатика са само българи, а смотания отбор има 5 българина със собственик с бизнес в Китай и идващи от град с БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО
Публикувано на: 15 Мар 2014 0:39
Персона грата
Тук е от: 31 Яну 2008 12:17 Мнения: 7060 Местоположение: Шумен
FOWLER написа:
Хейтърите изпълзяха от дупките. Ще им напомня, че Лудогорец падна от испанския "Валенсия" в осминафинал в Лига Европа, а любимият им ФК "Подуене" отпадна в първият предварителен кръг на същия турнир от колоса "Иртиш" (Казахстан). Българската злоба и завист нямат край ...
Иртиш са многократни участници в Азиатската Шампионска лига,а през 2011 година достигат до полуфинал. Какво пречи на Лудогорец да съберат най-добрите български футболисти и да играят с тях ? В моят любим Милан има 8 италиянци в титулярният състав.
Публикувано на: 10 Апр 2014 15:57
Ентусиаст
Тук е от: 29 Мар 2014 22:35 Мнения: 37
Аз съм доволен от развитието на българския футбол към този момент. Имаме що годе силен национален отбор, който реално може да се класира на следващото европейско или поне да отиде на бараж. Имаме и няколко сравнително добре играещи клубни отбора: Лудогорец, Литекс и Ботев(Пд). Светли дни очакват българския филм поне според мен.
Публикувано на: 28 Авг 2014 14:01
Акварист
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2150
(автор на темата)
Славата на Българският футбол се завръща на клубно ниво. Играният вчера вечерта квалификационен мач ще остане в европейската история, като единственият по рида си. След изгонването на вратаря ни в последните минути на срещата ни с Стяуа Букурещ на вратата ни застава полевият играч румънеца Козмин Моци(облякъл набързо фланелката на резервният ни вратар Чворович), тъй като отбора ни няма право на повече смени, и стана героя на мача като спаси две дузпи и класира тима на Лудогорец в Шампанската Лига. И автоматично получаваме 8 милиона Евро.
Публикувано на: 02 Окт 2014 7:58
Акварист
(автор на темата)
Очакваният с голям интерес от феновете на футбола легендарният играч Роналдо останаха разочаровани. Тъй като освен артистичните му падания, (с които си изпроси две дузпи ) и освен симулации му нищи не показа. За съжаления след подарените им две дузпи естествено загубихме с 1-2. Но нашият отбор изигра достойно и майсторски мача и доказа, че не случайно играе в Шампионската лига. Едно голямо Благодаря за куража и майсторството на отбора на Лудогорец, който нито за момент не се опрашиха от префърцунените реклами и класата на Реал и още от първите секунди воюваше за победа, като откри резултата и Роналдо и сие останаха в шок. Слава за духа и показаната игра. За кой ли път съдията реши мача с явното толериране и поддържане на Реал.
Публикувано на: 03 Окт 2014 18:03
Персона грата
За жалост парите в България за пореден път се използват за лоша кауза. Как може служебният премиер да каже,че бърза за мача на фона на трагедията. Прекалено голямата реклама струва пари.Вие какво си мислите,че всичко е от добра воля. Пари,които можеше да нахранят бедните българи примерно. Колкото до мача 17 срещу 7 атаки.В краят му Бензема и Бейл минаваха цялата защита на разградчани.Това е най-малкото с което се отърваха.Но така са големите отбори.В тренировъчно темпо с много владеене на топката вземат своето.
Публикувано на: 05 Окт 2014 13:55
Акварист
(автор на темата)
То и на нас да бяха ни дали две дузпи щяхме накрая да се разхождаме като тях. Не показаха нищо особено, защото ги обезвредихме, само чакаха как да паднат за дузпа. И то такъв играч като Роналдо да пада само като някой се опре в него, какво му е голямото? Първото полувреме бяха се запотили като намазани борци и се загубиха когато Лудогорец ги пресираше по целият терен, не можеха да изнесат топката до центъра. Те какви хвалби и статистики изкараха, че човек като ги слуша може да си помисли, че могат да ни играят с три гола преднина. А какво стана трябваше да си изпросят две дузпи за да не станат за смях. Ако съдията оценяваше еднакво двата отбора трябваше да свири дузпа и за нас. Те ни победиха не с играта си, а с помощта на съдията, при това положения ние заслужаваме похвала.
Публикувано на: 05 Окт 2014 15:42
Напреднал
Тук е от: 05 Яну 2009 13:17 Мнения: 490
Ти нормален ли си?Кой мач си гледал?Тия Реал Мадрид ако дойдат и играят със 100% от възможностите си ги отнасят с 6-7 гола.Тези отбори са друга класа,друга планета и това се видя миналата година с Валенсия - играха на 100% със резервите и с 10 човека си биха Лудогорец като пичове с 3:0.Отбори като Барселона и Реал Мадрид излизат срещу такива отбори като нашите - разхождат се,вкарват без да се напрягат и си заминават.Ти не видя ли,че Бейл и Роналдо в 60тата минута даже не бяха изпотени?
П.С.И стига с тия 2 дузпи - втората е смешна ама точно такава свириха на каузата срещу Левски,а първата си беше съвсем реална.След това - 2 отменени чисти гола на Роналдо и Бейл до 15 минута(след несъществуващи засади). Отделно Пиерлуиджи Колина е изброил грешките на съдията в мача.Първите 3 от тях са: 1.Непоказан червен картон на Йордан Минев за фала за дузпата 2.Отменения гол на Роналдо 3.Спряна атака на Бейл за засада,след която топката влезе във вратата на Лудогорец. И това до 15тата минута.
Публикувано на: 06 Окт 2014 13:13
Опитен
Тук е от: 17 Яну 2010 12:15 Мнения: 203
petarivanov е прав само ,че и втората дуспа за Реал си е дуспа . Повторенията започват точно след съпрекосновението иначе всички медии се кланят на Домусчиев и от там пишман феновете на футбола и те се заблуждават .
Публикувано на: 06 Окт 2014 15:27
Персона грата
Видяхме ги ''Лудогорец'' срещу ''Славия''.По-чистите положения имаха белите.Дано тази година не станат шампиони.От това само ще спечели истинският футблен фен.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 05 Юни 2023 2:11
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения